Jonas Vingegaards hustru deler ærlige ord: "Det er helt klart noget, der fylder mentalt nu"

Nyheder
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
Trine sætter nu ord på den hårde periode

Lige nu læser andre også

Der er løbet meget vand i åen for Jonas Vingegaard, siden årets Tour de France nåede til vejs ende.

Blandt andet viste den ydmyge Glyngøre-dreng, at han hører hjemme på en cykel, da han forleden sikrede sig sejren i Polen Rundt.

"Jeg er virkelig, virkelig glad for sejren og meget stolt. Det er en god måde at komme tilbage efter Tour de France," udtalte en tydeligt tilfreds Vingegaard til TV 2 efter sejren.

Selvom sejren er betydningsfuld, er det ikke kun triumfen på cyklen, der fylder hos Vingegaard.

Han har nemlig også sin familie i tankerne, og han ser nu frem mod den forøgelse, der venter den lille familie. Over for Ekstra Bladet lagde Vingegaard heller ikke skjul på, at han nu skal fokusere på at støtte sin hustru, Trine:

"Nu skal jeg hjem og støtte min gravide kone. Det ser jeg frem til," sagde han efter sin sejr i Polen Rundt.

Det har sidenhen set dagens lys, at Vingegaard ikke skal køre flere løb i år, hvorfor det lader til, at hans hustru, Trine, kan se frem til lidt ekstra personlig pleje i den kommende tid.

Trine sætter ord på

Kort tid inden Tour de France var Vingegaard ude for en alvorlig ulykke under Baskerlandets Rundt, og nu deler Trine ord ærlige ord om tiden efter.

Det skriver B.T.

"Efter styrtet gik jeg og holdet i planlægningsmode frem mod Touren og sørgede for, at Jonas ikke skulle forholde sig til andet end sig selv," siger hun og fortsætter:

"Den proces blev selvfølgelig meget forceret, og hverken Jonas eller jeg fik bearbejdet den forfærdelige oplevelse ordentligt, så det er helt klart noget, der fylder mentalt nu."

Heldigvis endte styrtet ikke med at spolere danskerens Tour de France, og Trine beskriver det at se sin mand ved startstregen som en kæmpe forløsning.

Anbefalet til dig