Jonas Vingegaards kæreste med stor afsløring

20/04/2023

Ida Hansson

Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Den altid smilende Trine løfter nu sløret for, hvordan fremtidsplanerne ser ud.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard bed sig for alvor fast på danskernes læber, da han i sommers endte øverst på podiet i verdens største cykelløb. 

Og de seneste dage har været ingen undtagelse. 

Her viste hele Danmarks Jonas Vingegaard igen god figur, og endte øverst på sejrsskamlen i ‘Baskerlandet Rundt’. 

Men det var da også første gang i år, at danskeren viste skræmmende styrke. 

For da den evigt populære Jonas Vingegaard og resten af feltet tog hul på det prestigefyldte løb ‘Paris Nice’, så var det bestemt ikke en dans på røde roser. 

Her blev han nemlig sat til vægs af sin evige rival, Tadej Pogacar. Det gik nemlig på mange måder ikke som Jonas Vingegaard havde håbet på, da løbet løb af stablen. 

Så man kan på mange måder sige, at der har været fuld fart på den 26-årige danske stjerne. 

Og nu har det også set dagens lys, at hele Danmarks Jonas Vingegaard for en stund vinker farvel til cykelsadlen for at bruge tid med familien, inden han tager hul på en intens sommer, hvor han skal ud og forsvare sin Tour de France-titel. 

Men selvom familien er godt forankret i Glyngøre, så kan det snart være slut. 

Det løfter den evigt populære Trine sløret for i et hudløst ærligt interview med B.T. 

“Vi overvejer da hele tiden at flytte. Når Frida bliver ældre, kommer der nogle beslutninger, vi er nødt til at tage hen ad vejen. Om det er det, der skal til”.  siger hun i et interview med B.T.

De mange rejser, som familien er påtvunget i forbindelse med Jonas Vingegaards cykelløb og træningslejre, sætter nemlig en stopper for, at Frida kan gå i vuggestue. 

Men nu er Frida blevet ældre, og der er behov for mere struktur på hverdagen, hvorfor de mange rejser nu er noget mere besværligt, end da hun var baby.