Jonas Vingegaards store glæde: "Det er bare det bedste, der kan ske"

13/3/23 14:44

Ida Hansson

Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Nu kommer hele danmarks Jonas Vingegaard med en rørende udtalelse.

Desværre blev det ikke til en sejr da Jonas Vingegaard dystede mod den garvede Tadej Pogacar.

Men som danskerne også har set mange gange før, så var Jonas Vingegaards familie på plads for at støtte og heppe.

At være cykelrytter på højt niveau kræver disciplin, hårdt arbejde, hård træning og (desværre) også tid væk fra familien.

Derfor betyder det sikkert også ekstra meget for den danse cykelrytter, at kæresten Trine og datteren Frida kommer og støtter op.

"Det var fantastisk. Dejligt. Hun (Frida, red.) kom løbende i mine arme, så det er bare det bedste, der kan ske. Det giver også noget ekstra motivation til at vinde etapen," fortalte Jonas Vingegaard til Ekstra Bladet, der talte med ham efter løbet.

Som vi alle ved blev det ikke til en sejr for Jonas Vingegaard i denne omgang, men han er alligevel tilfreds med sin beslutning om et angreb mod sloveneren.

“Jeg kørte meget aggressivt og troede på mig selv. Hvis jeg ikke havde angrebet, kunne det være, jeg kunne have fulgt med. Men det ved man jo ikke. Tadej var utroligt stærk, da han kørte, og der kunne jeg bare ikke være med. Jeg ved ikke, om det ændrede noget, at jeg prøvede," udtalte han efter etapen.

Ydermere fortalte cykelrytteren at han selvfølgelig var skuffet over udfaldet, og hans plan (ikke overraskende) var at vinde.

Men som den gode sportsudøver han er, indrømmede Jonas Vingegaard, at Tadej Pogacar bare var bedre.

Nu er Paris-Nice slut, og det er tilbage på træningscyklen igen.