Jonas Vingegaards træner afslører: Trine har en vigtig opgave

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vingegaards træner sætter nu ord på den ydmyge Glyngøre-drengs situation.

Mest læste i dag

Under 4. etape i Baskerlandet Rundt var Jonas Vingegaard involveret i et alvorligt styrt.

Det kostede ham flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge. Tim Heemskerk, som er danskerens træner hos Visma, husker tydeligt den følelsesladede eftermiddag.

"Det har været følelsesladet. At se etapen og ham styrte. Det gjorde indtryk på alle på holdet, selvfølgelig. Den eftermiddag sad man bare og ventede på opdateringer", siger han ifølge B.T.

Vingegaard tilbringer nu tid i Danmark med sin hustru, Trine, og datter, Frida, i deres nye luksusvilla i Glyngøre. Det betyder dog ikke, at han ikke er i kontakt med holdet - for det er han.

Faktisk forklarer Tim Heemskerk, at de alle bidrager med det, de kan, i henhold til genoptræningen:

"Vi prøver at hjælpe ham med at snakke om tingene. Det gælder også på hjemmefronten med Trine. Vi hjælper allesammen til."

Trods de betydelige skader arbejder Vingegaard nu med både en fysioterapeut og en ernæringsekspert for at komme tilbage i topform så hurtigt som muligt.

Heemskerk udtaler, at det går fremragende hos fysioterapeuten, og at de er positive omkring den nuværende udvikling og fremgang.

Træneren sætter derefter en streg under, at Vingegaard selv har meget at sige i forhold til, hvornår han er klar til at bevæge sig op på næste 'niveau'.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Tour de France, som starter den 29. juni i Firenze, er det store mål for Vingegaard.

Vingegaards rejse tilbage til cykelsportens top fortsætter med støtte fra både familien, holdet og resten af vort lille land.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig