Jonas Vingegaards træner melder ud: Det er umuligt at sige

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu melder danskerens træner ud.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaards kamp mod tiden for at blive klar til Tour de France er intens.

Efter det voldsomme styrt under Baskerlandet Rundt, hvor han pådrog sig flere alvorlige skader, herunder brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge, er Vingegaard i gang med en hård genoptræning.

Tim Heemskerk, der er træner hos Visma-Lease a Bike, udtrykker alligevel optimisme på danskerens vegne.

I et interview med L'Equipe siger han følgende:

"Vi gør vores bedste hver dag for at opnå det. Han er en dobbelt Tour-vinder, og sådanne personer er helt særlige. Så både Jonas og jeg er optimistiske, og vi ser meget frem til, hvad der venter."

Sådan skriver B.T.

Tim Heemskerk understreger dog, at det er umuligt at forudse, hvordan Vingegaard vil have det om to uger.

Selvom mange efterhånden er af den opfattelse, at Vingegaard bliver klar til Touren, så er der stadig ingen garanti:

"Ikke en eneste person på kloden kan forudse, hvor han er henne om to uger. Da folk så videoen af ham, sagde de: 'Han kommer til at gøre det (vende tilbage til Touren, red.),' men jeg arbejder med ham hver dag, og end ikke jeg kan forudse noget," siger Heemskerk

Vingegaard viste den 7. maj i en video fra Visma-Lease a Bike, at han igen er tilbage på landevejen. Her påpegede han, at han er i bedring, men at han også har lidt at indhente.

Om to uger vil det blive klarere, om Vingegaard kan deltage i årets Tour de France. Lige nu er fokusset dog rettet mod genoptræning.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig