Josephine cyklede mod sit arbejde i Rema 1000: Midt på ruten skete det, der ikke måtte ske

Nyheder
Genrefoto: Google Street View
Genrefoto: Google Street View
Episoden har nu fået masser af opmærksomhed.

Mest læste i dag

Josephine Bjerregaard fra Randers var fredag kommet lidt sent ud af døren, da hun skulle møde på sit arbejde i Rema 1000.

Trods de udfordrende vejrforhold begav hun sig ud i det høje sne og glatte føre på sin cykel, men her tog sagen en voldsom drejning. 

Det skriver TV 2 Østjylland.

På sin vej til Rema 1000 væltede hun dog på cyklen, ved Tronholmen nær Randersbro, hvor hun faldt og pådrog sig alvorlige skader.

“Jeg kom egentlig forbi den snedrive, der lå på cykelstien, men så i det sjap der lå ved siden af, faldt jeg. Der var meget glat”, udtaler Josephine Bjerregaard.

Den 21-årige kvinde sad fast i sin cykel og befandt sig i store smerter. Efter adskillige forsøg fra forbipasserende lykkedes det endelig at få hendes fod fri fra cyklen, og både politi og ambulance blev tilkaldt. 

Efter et kort tjek i ambulancen blev hun transporteret til yderligere undersøgelser på Regionshospitalet Randers, hvor det viste sig, at hendes fod var særligt hårdt ramt, da det stod klart, at hun havde brækket en tå.

Randers Kommune forklarer, at mangel på snerydning ved Tronholmen ikke var en fejl.

Ifølge politiske servicemål prioriteres rydning af cykelstier først ved et jævnt lag sne på mindst 10 centimeter, eller når der er ekstra tid og mandskab til rådighed efter at hovedvejene er blevet ryddet.

Den politiske beslutning møder kritik fra både borgere og politikere som Frank Nørgaard (DF), formand for Miljø- og teknikudvalget i Randers Kommune. 

Han erkender problemet og siger også, at hans parti har forsøgt at ændre servicemålene for at prioritere cykelstier tidligere. Han påpeger dog, at det vigtigste er, at udrykningskøretøjer kan komme frem:

“Det kan da sagtens være, at vi hurtigere skal kigge på stierne. Men det er vigtigst, at udrykningskøretøjer kan komme frem på vejene.”

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig