Josephine startede i Aldi og Rema 1000: Som 22-årig har hun opnået denne stilling

Af: Mie M.B

|

26/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Trods sin unge alder har den talentfulde kvinde godt gang i karrieren

Lige nu læser andre også

Huen var knap faldet på Josephine Møllgrens hoved før første skridt mod en stormende karriere tog fart. Til trods for en tidlig beslutning om ikke at følge i sin fars fodspor som ejer af en dagligbrugs, har hendes rejse i dagligvarebranchen taget en overraskende drejning. Som 18-årig tog hun et deltidsjob hos Aldi i Nykøbing, og derfra rykkede Josephine hurtigt op ad karrierestigen, først til souschef og senere til butikschef. Det fortæller Dagligvarehandlen.

Josephines vej til toppen i så ung en alder var dog ikke uden udfordringer. Efter en periode som souschef hos Aldi, tog hun en tænkepause for at reflektere over sit hurtige karrierespring. Denne pause blev dog kun startskuddet til en endnu større ambition om at bryde igennem i branchen, trods sin unge alder.

Skiftet fra Aldi til Rema 1000 var et bevidst valg for at prøve kræfter med et mere købmandsstyret miljø. Hendes kompetencer og drivkraft blev hurtigt bemærket, og snart fik hun tilbudt en stilling som souschef hos 365 discount i Stege. Herfra begyndte hun på et aspirantforløb, der skulle forberede hende til at overtage sin egen butik.

Den 1. januar i år nåede Josephine så en vigtig milepæl i sin karriere: Hun blev butikschef i 365 discount i Sct. Jørgens Park i Næstved. Denne rolle bragte nye udfordringer, især da Josephine skulle lede medarbejdere der var jævnaldrende med hende selv. På trods af disse udfordringer lærte hun hurtigt, at alder ikke behøver at være en hindring for effektiv ledelse.

Som butikschef har Josephine fokus på både arbejdsglæde og høje standarder. Hun ønsker, at hendes ansatte skal trives, samtidig med at hun ikke tøver med at sætte klare krav og forventninger. Hendes mål er at skabe en butik, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også opfylder hendes egne høje standarder som forbruger.

På trods af at have nået sit mål om at blive butikschef, har Josephine allerede sat sig et nyt. Hun drømmer om at videreudvikle detailhandlen og på sigt blive salgschef. Vi på redaktionen kan kun ønske hende alt held og lykke og god vind fremover på den rejse!

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig