Ju-huu-uul: Nu vender populær klassiker tilbage!

25/11/22 09:09

Thea M. Andersen

Foto: Danske Spil A/S
Danske Spil har lyttet til folket og bringer et af de mest populære skrabekort tilbage efter års fravær. Fra og med i år kan man atter sætte små Til og Fra-skrabekort på julegaverne under træet – og denne gang kan de være dobbelt så meget værd som normalt.

I år bliver det igen muligt at vinde i julegaveræset, allerede inden du flår papiret af pakken. Danske Spil har nemlig valgt at genindføre en populær klassiker, som har været vældigt savnet siden julen 2019.

Til og fra-skrabekortene er tilbage. Og det er de simpelthen, fordi folket har krævet at få dem igen.

Det skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

Julen 2022 havde Danske Spil valgt at udelade dem fra sortimentet, for i stedet at indføre ’Den Store Julekalender’ – og det gik så ud over lillebror, der måtte lade livet.

Men der havde Danske Spil gjort regning uden jule-vært, for danskerne kunne ikke undvære de små kort, der kunne sætte ekstra kolorit på tante Odas hjemmestrikkede, bløde pakker.

Telefonstorm og Facebook-pres

Det førte både til en masse telefonopkald fra kunderne og sågar til oprettelsen af en Facebook-gruppe, der krævede klassikeren genindført.

Men nu kan danskerne altså tage det helt roligt – for kortene er tilbage.

Et sted, hvor nyheden helt sikkert får folk til at ånde lettet op, er hos Danske Spils kundeservice, hvor man særligt i tiden op til den søde juletid har talt rigtig meget med kunder, som savnede de populære pap-lapper.

”Det er ikke en overdrivelse at sige, at vi er blevet kimet ned hver december, siden vi til julen 2020 valgte ikke at sælge Til og Fra-kortene. Det har simpelthen været et folkekrav fra både kunder og forhandlere, at vi skulle genindføre de små populære Quick-kort. Og det gør vi nu. Vi lægger os fladt ned og erkender, at det var nok en fejl at stoppe med dem i første omgang, så med andre ord, fra alle os hos Danske Spil til alle jer juleglade danskere: Værsgo, Til og Fra-Quickskrab er tilbage,” siger Malene Mølgaard, administrerende direktør i Danske Lotteri Spil.