Jubel på TV 2: Vild succes

14/09/2023

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Der må være ekstra store smil at finde hos TV 2.

Mest læste i dag

TV 2-formatet 'Forræder' lakker så småt mod enden, hvilket en hel række danskere ser ud til at være kede af.

Programmet, som er optaget på Hvedholm Slot, kulminerer med det ottende afsnit, hvor man vil finde ud af om de resterende medvirkende vil formå at afsløre de to forrædere.

Og der ser umiddelbart ud til, at danskerne kommer til at sidde klar foran tv'et. Programmets seertal er nemlig kun gået én vej siden første afsnit: Opad.

I alt så 841.000 danskere således det seneste afsnit af 'Forræder' på tværs af flow-tv på TV 2 fredag aften og on-demand/stream fra og med fredag morgen.

Og tallet bliver større, melder TV 2 til Ekstra Bladet.

"De første syv afsnit er i gennemsnit blevet set af 981.000 på tværs af on-demand og lineær. Dette inkluderer alt, hvad der er blevet set, siden programmet begyndte, inklusive førsteudsendelser, genudsendelser og on-demand-visning. Sidstnævnte udgør den største del," siger TV 2, som fortsætter:

"Da afsnit 7 ikke har haft helt så mange dage til at indsamle on-demand-visning endnu, stiger tallet stadig," skriver TV 2.

Det flotte seertal står i markant kontrast til formatets første afsnit, hvor "kun" 384.000 så med.

Dog har analysevirksomheden Nielsen opgjort, hvordan 'Forræder' har klaret den mod andre udsendelser, hvis man ser ud fra flow-tv alene. Her rammer 'Forræder' en fjerdeplads med sine 420.000 seere.

Her bliver man overgået af DR's 'Huset' samt de to fodboldkampe Danmark -San Marino og Finland-Danmark samt studieudsendelsen efter sidstnævnte.

Programmet er en dansk kopi af det hollandske gameshow 'De Verraders'.

Anbefalet til dig