Jubler: Nyt job hos DR

10/03/2021

Sarah Steenfeldt

Theis og Emil Midé Erichsen. Foto: Pressefoto.
Også far, Mikkel Beha Erichsen, synes at det er rigtig spændende.

Mest læste i dag

Theis og Emil Midé Erichsen var kun 20 og 23 år gamle, da de drog ud på den tre år lange jordomsejling, og mange danskere kiggede med hjemmefra, da drengenes rejse også blev til tv-serien Kurs mod fjerne kyster. Her har man fulgt dem verden rundt, mens de har sejlet rundt og besøgt lokal befolkning og udforsket mange af verdens smukke afkroge.

Senere har familien også sejlet mod nord, hvor familien Beha drog på eventyr højt mod nord. Senest kunne vi følge med i Kurs mod danske kyster, hvor familien Beha sejlede rundt i Danmark, da coronaen spændte ben for udenlandske ture.

Der er sket meget siden Theis og Emil første gang drog ud på jordomsejling, blandt andet er de begge blevet forældre. Theis har sammen med kæresten Ida, sønnen Nis på omkring et år - og Emil har sammen med sin kæreste Louise sønnen Hugo på to år. 

Tidligere i år kunne Mikkel Beha Erichsen berette, at sønnen Theis Midé Erichsen, var særdeles glad - han havde nemlig fået læreplads som snedker. Faktisk havde han allerede været i gang i et år, da BILLED-BLADET tidligere i år snakkede med Mikkel om, at Theis var utroligt glad.   Og nu er der altså endnu en gang jubel hos Theis, for han har nemlig fået ny læreplads hos DR. Det fortæller Mikkel Beha Erichsen til BILLED-BLADET.

Et spændende projekt

Hos DR har Theis fået snedkerlæreplads i scenografiafdeling. Det betyder at han blandt andet har været med til at bygge scenografien til det danske Melodi Grand Prix, der blev sendt i lørdags - og snart skal han kaste sig over scenografien til den kommende store dramaserie ”Carmen Curlers”.   Mikkel kan også fortælle at Theis synes det er et yderst spændende projekt, fordi han skal bygge et univers op i 50'er og 60'er stil - det betyder nemlig, at han skal finde gamle køkkener i huse der skal renoveres, der så kan bruges, så det bliver så autentisk som muligt.

- Theis synes, det er så spændende og skal til at bygge et univers op til serien i 50’er og 60’er-stil. I dén forbindelse er han ude at finde gamle køkkener i huse, der skal renoveres - og hiver køkkener fra 50’erne ud, så det kommer til at ligne, forklarer Mikkel Beha Erichsen. 

I øjeblikket er også far, Mikkel Beha Erichsen i nyt job - dog alligevel et som han er lidt garvet i. Han er nemlig tilbage på skærmen hos TV 2, i programmet "Det bli'r godt igen.