Juhuuu: ‘Den store bagedyst’ vender tilbage i 2024

Af: Thea Andersen

|

16/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mens bagedyst-fans venter på denne uges semifinale, kan de allerede nu glæde sig til en ny sæson af det populære program næste år.

Mest læste i dag

Hvis du går rundt med et bagetalent i maven, så er det nu, du har chancen for at vise det frem for hele Danmark.

DR søger nemlig allerede nu deltagere til sæson 13 af det populære tv-program ‘Den store bagedyst’.

Det skriver Her & Nu.

Kanalen er på jagt efter 'Danmarks bedste amatørbagere', der ud over at være glade for at bage også er dygtige til det. Men der er én betingelse: Du skal være mindst 16 år på optagelsestidspunktet for at kunne deltage.

Ifølge Her & Nu er ansøgningsfristen den 17. december 2023. Castinger vil finde sted i både Aarhus og København i begyndelsen af det kommende år.

I sidste weekend måtte seerne tage afsked med deltageren Natasha Kallehave, der desværre ikke havde heldet med sig i chokoladeudfordringen. Det betyder, at der venter en spændende semifinale denne weekend, hvor Terese Sau Hansen, Christina Norre, Thomas Berg og Thas kæmper om pladserne i finalen.

For at melde dig til den kommende sæson af 'Den store bagedyst', skal du sende en ansøgning til bagedyst@dr.dk.

Du kan læse mere om krav til ansøgningen og spørgsmål, du skal svare på, her.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig