Julehilsen fra kronprinsesse Mary: Det er en hård og svær tid

17/12/20 13:25

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
“Det har været et meget specielt år. For os alle sammen.”

Sådan lyder nogle af ordene fra kronprinsesse Mary, i hendes julehilsen. 

Vi kan vist alle skrive under på, at i år har været noget helt anderledes end vi nogensinde har oplevet før - og også et hårdt år. Mange har mistet job, mange er ensomme og vi har skulle vænne os til, at leve i en hverdag med restriktioner. På den ene eller anden vis, har corona påvirket os alle. 

Netop dét, at vi alle har været påvirkede af den nye hverdag og alt den har medført, har Mary stor fokus på i hendes julehilsen. Kronprinsessen nævner både de hårde ting - men også de ting, som er værd at være taknemlige for.

Et udpluk af Marys julehilsen er delt på Kongehusets Instagram-profil og hele kronprinsessens julehilsen kan læses på Maryfonden.dk.

Meget at være taknemlig for

“Det har været et meget specielt år. For os alle sammen. Det har været et udfordrende år. For rigtig mange mennesker har restriktionerne medført et stort socialt afsavn.”

“Men 2020 har også bekræftet os i, hvor meget vi har brug for hinanden. Hvor meget det betyder at have nogen tæt på i livet. Og det har været et år, hvor mange har vist et stort engagement og en villighed til at gå en ekstra mil for at hjælpe andre. Det har været både rørende og opløftende at opleve,” lyder nogle af ordene i Marys hilsen, som Kongehuset har delt på Instagram.

“Men selv om dagene er grå og triste, og meget ser sort ud, er der fortsat ting at være taknemmelig for:

Selvom det er en hård og svær tid, er der også meget at være taknemmelig for – som giver håb: Viljen til at være noget for hinanden og modet til at stå frem og bede om hjælp er noget af det, jeg har haft den glæde at opleve mange gange i det seneste år. Det giver mig troen på, at vi – sammen – kan komme igennem en mørk tid og ud på den anden side, siger Mary, inden hun ønsker både en glædelig jul og takker de mennesker, der i denne tid blandt andet viser ”omtanke, medfølelse og indlevelse,” lyder ordene fra kronprinsesse Mary.