Julekalender til 599 kroner i BR Legetøjs butikker kan nu købes til 99 kroner i denne butik

Af: Mie M.B

|

12/02/2024

Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Er du en af dem der er ude i god tid, så er det nu du skal slå til

Mest læste i dag

I Faaborg har Folkekirkens Nødhjælps butik på Gågaden gjort et usædvanligt fund, der kan glæde de juleshoppere, der er ude i god tid. Et betydeligt parti af pakkekalendere, oprindeligt bestemt for BR Legetøjs butikker landet over, har fundet vej til butikken efter ikke at have fundet deres vej til købere op til december 2023. Det skriver Fyens.

Disse kalendere, som indeholder 24 små legetøjsgaver samt indpakningsposer, står nu til rådighed for de forudseende juleentusiaster. Interessant nok bærer kalenderne ingen årsbetegnelse, hvilket, som Bente Madsen, butikkens daglige leder, påpeger, gør dem ideelle til julen 2024. "Det fremgår ingen steder, hvilket år det er, så på den måde kan kalenderen sagtens bruges op til julen 2024," forklarer hun.

Madsen fremhæver den bemærkelsesværdige prisforskel som et "ret godt tilbud", idet kalenderne, der oprindeligt blev solgt for 599 kroner i BR, nu kan erhverves for kun 99 kroner i Folkekirkens Nødhjælps butik. Denne prisreduktion tilbyder en unik mulighed for købere at sikre sig en flot julekalender til en brøkdel af den oprindelige pris.

Denne chance for at erhverve en økonomisk fordelagtig pakkekalender skyldes en strategisk beslutning fra Madsens side, som trodsede tvivlen fra sine sjællandske kolleger om salgspotentialet for disse kalendere. "Butikkerne på Sjælland mente ikke, de kunne sælge pakkekalendere, men det er jeg overbevist om, at vi kan her i Faaborg," siger hun og afslører, at hun har bestilt en hel palle hjem til butikken.

Anbefalet til dig