Juletradition i dansk by lukket omgående

Foto: Shutterstock

Efter et besøg fra politiet mandag, stod det klart at det måtte lukke.

Mandag morgen var politiet inviteret på visit i julebyen i Tønder, af byens handelsstandsforening. Efter politiet visit blev det meldt ud, at julebyens huse må lukkes. Det skriver JydskeVestkysten.

Læs også

H&M møder massiv kritik: Forskelsbehandler kunderne

I julebyen er der fem julehytter, som nu er blevet lukket for besøgende - årsagen er, at de gældende restriktioner ikke kan overholdes. Derfor er det blevet besluttet, at julehytterne midlertidig lukkes. Foreløbig gælder forsamlingsforbuddet på 10 personer frem til den 22. november, hvor regeringen vil komme med en opdatering - så foreløbigt kan ingen besøge hytterne frem til denne dato.

Nåede at være åbent i halvanden uge

Hytterne har dog fået lov at blive stående som pynt, så selve julebyen er ikke lukket og gæsterne kan stadig besøge den. Julebyen og hytterne åbnede den 7. november, så indtil mandag har gæsterne kunne besøge de hyggelige julehytter.

Den hyggelige juleby er fortsat åbent, man må dog nøjes med at se de hyggelige julehytter udefra. Foto: Tønder handelsstandsforening.

På Facebook oplyser handelsstandsforeningen i et opslag, at byens butikker naturligvis fortsat har åbent og at det fortsat er sikkert at handle i disse. 

“Fra Tønder Handelsstandsforening vil vi gerne bekræfte, at det fortsat er sikkert at handle i detailbutikkerne - vi holder afstand, spritter af og bruger mundbind når vi handler inde i butikkerne.” Lyder det i opslaget.

Se hele opslaget her:

 

Læs også

Forskere: Hundeejere har langt større risiko for at blive smittet

 

 

 

 

Læs også