Julie Berthelsen med stor nyhed

Nyheder
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix
Den evigt populære sanger har nu delt en glædelig nyhed.

Lige nu læser andre også

Når radioen begynder at spille "Jesus og Josefine" så ved man det er jul. Mange forbinder Julie Berthelsens stemme med lyden af gran og gaver og Julie ér da også glad for julen.

Hvert år tager hun rundt og spiller julens sange med sit orkester og hun har også været vært på det store DR show "Julehilsen til Grønland". 

Det skriver Kulturhuset Bispen i en pressemeddelelse.

Efter mange år i Gram, kommer Julie Berthelsen nu til Månen i Haderslev med sin populære julekoncert. Her vil den dansk/grønlandske sangerinde synge julesange - både de danske og udenlandske. 

“Vi tænkte at Månen kunne være en fin intim ramme for Julies julekoncert, da vi blev spurgt om vi ville have besøg af hende og hendes dygtige musikere" fortæller Lau Grønager fra Månen og fortsætter "Hvem af os har ikke skrålet med på "Jesus og Josefine? Nu får vi muligheden for at høre den live - med Julie som forsanger. Det glæder vi os til." 

Julie Berthelsen beskriver på Instagram, at julen er en helt særlig tid for hende:

"Jeg har efterhånden været afsted med min Nordstjerne-turné i en del år - og jeg glæder mig hver gang! Der er bare noget helt særligt over juletiden, og jeg ser atter engang frem til at tilbringe noget af den i selskab med alle jer."

Opslaget, hvor du også kan se hende på scenen, kan ses herunder.

Anbefalet til dig