Julie Zangenberg melder ud: Gået konkurs

04/4/22 12:55

Nicolai Busekist

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Den kendte skuespillerinde har meddelt, at hun er gået konkurs med sin virksomhed, Cozy by JZ.

Julie Zangenberg stiftede i 2016 brandet Cozy by JZ sammen med tekstilmand Erik Rasmussen. Brandet blev startet med en vision om at skabe behagelige, hjælpende og smukke basisprodukter, der skulle gøre den travle kvindes liv nemmere.

Til trods for, at brandet er blevet udbredt, og ifølge brandets egen hjemmeside, er at finde i mere end 140 butikker, har pandemien taget hårdt på dem. Derfor har Julie Zangenberg været nødt til at erklære selskabet konkurs.

Det har den 33-årige skuespillerinde selv afsløret i et opslag på Instagram. Her skriver hun, at de er blevet hårdt ramt af pandemien, der har ført til butikslukninger, vareforsinkelser og stigninger i fragtpriserne.

"Kære venner. Grundet Covid 19’s påvirkning af den globale økonomi, bliver vi desværre nødt til at lukke vores elskede firma, Cozy by JZ. Vi har kæmpet en udmattende kamp mod nedlukninger af butikker, enorme forsinkelser af vareleverancer (sidste år ankom vores vinterkollektion bl.a. 4 måneder for sent) og enorme stigninger i fragtpriser," skriver hun.

Zangenberg skriver også, at hun er frustreret over situationen, da de har oplevet stor fremgang i salget. Derfor sender hun også en stor tak til alle, der har handlet hos dem.

Ydermere sender hun også en tak til de ansatte i Cozy by JZ, som hun værdsætter for at have kæmpet sammen med hende. Ligeledes lægger hun ikke skjul på, at det er en ubehagelig situation, hun står i, da hun har været nødsaget til at erklære sin virksomhed konkurs.

"At skulle erklære sit firma konkurs er en voldsom og ubehagelig sag. Noget jeg ikke har prøvet før, og håber aldrig at skulle igen. Jeg beklager dybt og inderligt til hvem dette vil påvirke. Jeg har gjort alt der var muligt (og umuligt!) for at undgå dette, men må se mig slået for nu af en verdens pandemi," skriver hun.

Julie Zangenberg er meget stolt af at have skabt Cozy by JZ, og derfor vil hun altid have det med sig. Hun afslører desuden, at hun endnu ikke ved, hvad hendes fremtid kommer til at byde på – kun at den helst ikke skal byde på for meget medlidenhed.

"Jeg er stadig ved at finde ud af, hvad der skal ske herfra. Men gør mig en tjeneste, dejlige menneske:  Jeg er dårlig til medlidenhed, så når du ser mig, så hav ikke ondt af mig, men giv mig et smil og send positiv energi i min og Cozy’s retning i stedet," lyder det.

Til slut skriver hun, at hun har planer om at trække sig fra de sociale medier for en stund. Hun har nemlig et ønske om at fokusere på nedlukningen af Cozy by JZ samt finde ud af, hvad hendes fremtid skal byde på.

"Den næste tid trækker jeg mig nok lidt fra sociale medier, og fokuserer på at stå så ordenligt som muligt for nedlukningen og hvad jeg skal herfra. Tak for at være med på min rejse. Der vil altid være sol og regn," skriver Zangenberg.

Foto: Instagram

Foto: Instagram