Justin Timberlake i stor sorg

08/08/2021

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Den kendte hitsanger Justin Timberlake er i stor sorg, da han har mistet sin ven gennem flere år

Mest læste i dag

Den verdenskendte sanger Justin Timberlake er i stor sorg, da han har mistet sin ven og backup-sanger gennem flere år, Nicole Hurst. Hun blev blot 39 år gammel.

Det har den 40-årige sanger afsløret i et opslag, som han har delt på Instagram.

Her har han delt en række billeder og videoer af den unge kvinde, hvilket han har kombineret med et flot skriv til den nu afdøde ven. I denne tekst refererer han til Nicole Hurst som en søster, hvilket vidner om, at de har været meget tætte.

"Mit hjerte er så tungt. Vi har mistet en smuk sjæl denne uge. Nicole kunne lyse ethvert rum op. Hun var en sand glæde på en scene og altid positiv," starter den verdenskendte popstjerne sit opslag på Instagram.

"Nogle ting er bare uretfærdige, og vi kommer aldrig til at forstå, hvorfor de sker. Hvad jeg ved, er, at vi var heldige at grine med hende, rejse med hende, opleve hendes smittende smil og hendes kærlighed for et liv fyldt med musik," skriver han, og runder til sidst af med:

"Nicole, det er ikke nok at sige, at jeg kommer til at savne dig. Tak for dit lys. Jeg vil gøre mit bedste for at tage det med mig. Jeg elsker dig, min søster."

Foto: Instagram

Ifølge Ekstra Bladet er der endnu ikke meldt noget ud om Nicole Hursts dødsårsag, hvorfor det ikke er kendt, hvad der har forårsaget hendes tidlige død.

Dog har hun tidligere afsløret, at hun har været i behandling for brystkræft. I 2019 afslørede hun, at kræften var vendt tilbage, og at den havde spredt sig til hjernen. Det er dog ikke bekræftet, at det er kræften, der har frataget Nicole Hurst livet.

Anbefalet til dig