Jysk lukker 13 butikker permanent

30/3/22 11:33

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Jysk har netop meldt ud, at de lukke 13 butikker permanent. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

Efter fire uger med midlertidig lukning af JYSKs butikker i Rusland ligger det nu fast, at JYSK permanent lukker butikkerne og forlader Rusland helt.

“Vi kom til Rusland med den hensigt at give et godt tilbud til den russiske befolkning. Vi havde en fantastisk start i Rusland, hvilket jeg kun kan rose alle involverede kolleger for, men i den nuværende situation ser ledelsesteamet og vores ejere ikke noget alternativ til at lukke vores aktiviteter i Rusland,” siger President and CEO i JYSK, Jan Bøgh.

JYSK har de seneste dage været i kontakt med sine udlejere af butikslokaler i Rusland med henblik på at indgå en aftale om lukning under disse helt særlige omstændigheder.

Samtidig er det besluttet, at JYSK fra 31. marts midlertidigt genåbner butikkerne i Rusland for at gennemføre et ophørsudsalg, der skal tømme butikkerne for produkter. Når de er solgt, lukkes butikkerne permanent.

JYSK-kollegerne i Rusland vil modtage løn i henhold til den russiske lovgivning i forbindelse med lukningen.

"Ingen i ledelsesteamet har det godt med denne situation. Mig inkluderet. Jeg er dog ikke i tvivl om, at det er det rigtige at gøre. Jeg vil derfor takke alle vores russiske kolleger for deres indsats, og jeg ønsker dem al mulig held og lykke i de kommende år,” siger Jan Bøgh.