Kåre Quist taler ud: Det er trist

Nyheder
Foto: Niels Henrik Dam/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Foto: Niels Henrik Dam/Her Og Nu/Ritzau Scanpix
Kåre Quist deler nu ærlige ord.

Lige nu læser andre også

Den festlige juletid nærmer sig, men for nogle er glæden ikke ensbetydende med ingen bekymringer.

I flere danske husstande er økonomien særligt stram omkring juletiden, så selvom der er masser af glæde, søde sager og gode traditioner, er der alligevel flere, der kæmper for at få enderne til at hænge sammen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Julen bringer ikke kun glæde, men også øgede udgifter og forventninger, som ikke alle familier har råd til at opfylde uden økonomisk støtte.

I år har 21.544 eneforsørgere søgt om julehjælp hos Dansk Folkehjælp i et samarbejde med Ekstra Bladet.

I en nation som Danmark vækker dette tal bekymring, og det berører tv-værten Kåre Quist dybt. Han reflekterer over den triste virkelighed, især for dem med begrænsede midler, og erkender, at julen kan forstørre følelsen af budgetmæssig udfordring.

Trods de dystre tal forsøger Kåre Quist at finde en positiv vinkel og nævner, at der trods alt er mange initiativer, der forsøger at imødegå denne problematik:

Selvom Kåre Quist betegner sig selv som en kæmpe julefan, der elsker de traditionsrige elementer, påpeger også vigtigheden af et julefrirum i den hektiske digitale tidsalder:

"Det er især fornemmelsen af, at der er timeout, hvor tiden går lidt i stå. Det tror jeg, vi har godt af alle sammen", siger han.

Quists julefejring har dog taget en ny drejning efter sidste års skilsmisse, og han står over for en anderledes jul i en delefamilie.

Uvist er det, hvordan juleaften formes i år, men én ting er sikkert: julemandskostumet, en årelang tradition, trækkes på igen, uanset hvordan puslespillet former sig.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig