Kæmpe åbningsfest: Her slår Design Market dørene op med utrolige tilbud på kendte designerbrands

Af: Mie M.B

|

15/02/2024

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
På hylderne kan du blandt andet finde både HAY, Louis Poulsen, Muuto og Montana

Lige nu læser andre også

Aarhus' designelskere kan glæde sig over en spændende nyhed: De tomme lokaler på Ryesgade 5, som tidligere husede HAY, får nyt liv. Design Market, en populær butik kendt for sit store udvalg af designvarer, flytter fra Horsens til Smilets By og åbner dørene i byens hjerte med løfter om fantastiske åbningstilbud i dag onsdag den 15. februar. Det skriver migogaarhus.

Design Market, der har gjort sig bemærket ved at tilbyde designprodukter til attraktive priser, herunder andensortering, fotoprøver, og udgåede modeller, bringer et frisk pust til Aarhus' shopping-udvalg. På åbningsdagen lokker butikken med ekstraordinære tilbud, som forventes at tiltrække designinteresserede fra hele byen.

"Vi har set frem til at vise jer butikken, som er fyldt med alt fra belysning til sofaer til alverdens accessories som lysestager, puder, sengetøj, opbevaring etc. etc.," deler Design Market på sociale medier.

Blandt de mærker, som vil pryde de to etager i Aarhus' centrum, finder man prominente navne som Louis Poulsen, Audo, Muuto, Montana, ferm LIVING, &Tradition og HAY selv. Dette giver kunderne mulighed for at erhverve sig kvalitetsdesign til en brøkdel af den normale pris.

Et af de lokkende åbningstilbud inkluderer håndlavede HAY-glasfade (Splash Platter) til kun 75 kroner og skåle fra samme brand til 25 kroner. Derudover vil der være rabat på Flowerpot-lamperne VP1 og VP3, som tilbydes til henholdsvis 700 og 875 kroner.

Interesserede købere opfordres til at besøge butikken personligt, da det ikke er muligt at forhåndsreservere varer. Åbningstilbuddene er gældende til og med lørdag den 17. februar, hvilket giver design entusiaster fra hele Danmark en gylden mulighed for at opdage og erhverve unikke designfund.

Anbefalet til dig