Kæmpe ændring i X Factor: Aldrig set før

Nyheder
Foto: Kenneth Meyer/Ritzau Scanpix
Foto: Kenneth Meyer/Ritzau Scanpix
Alt bliver ikke som det plejer i årets udgave i X Factor.

Lige nu læser andre også

Når den nye sæson af X Factor ruller over skærmene på TV2 og TV2 Play den 1. januar 2024, vil seerne blive mødt af et frisk pust i form af en helt ny dommertrio og en ny vært.

Dette år byder på ikke bare ny musik og talent, men også en betydelig ændring i programmets format, hvilket forventes at tilføre ekstra spænding og drama til Danmarks største underholdningsprogram.

Det skriver Woman.dk.

Den nye dommertrio består af den velkendte Thomas Blachman, som har været en fast del af programmet siden starten, Oh Land, der gør comeback i næste års program, og Simon Kvamm, der er klar til at forsvare sin titel som vinder.

Derudover træder Maria Fantino ind som den nye vært, der afløser Sofie Linde.

Maria Fantino, der allerede er kendt fra podcasten Curlingklubben, forventes at bringe en ny energi til scenen og guide seerne gennem den kommende sæson.

Ændring i formatet

Den største ændring i 2024-sæsonen er dog i konkurrencens format, da 'Six Chair Challenge' ændres markant. I stedet for at blive afgjort per dommer, opdeles udfordringen nu per kategori.

Dette betyder, at alle dommere vil være i spil for at vælge talenter fra de forskellige grupperinger – unge, ældre og grupper, skriver Woman.dk.

Med denne friske blanding af talenter, både på og uden for scenen, står X Factor 2024 til at blive en uforglemmelig sæson.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig