Kæmpe Apple-nedbrud

21/3/22 17:59

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
Apple er i øjeblikket ramt af store problemer, der har medført, at en lang række af deres mest populære applikationer er nede.

Der er en lang række af Apples applikationer, der er ramt af nedbrud, hvorfor det ikke er muligt at tilgå dem.

Prøver du at tilgå applikationer såsom iTunes, Apple Music og App Store, får du vanskeligt ved dette. Ønsker du at tilgå en af disse, er du derfor nødt til at væbne dig med tålmodighed.

Det skyldes, at der er flere af Apples egne applikationer til hhv. iPhone og Apple, der er ramt af store driftsforstyrrelser. Netop derfor kan det være enten vanskeligt eller helt umuligt at tilgå dem.

Apple har endnu ikke meldt ud om problemerne. Den eneste opdatering, der er givet fra den amerikanske virksomhed er, at der er markeret røde trekanter ved flere af deres applikationer. Denne røde trekant indikerer, at der er tale om en 'afbrydelse'.

På nuværende tidspunkt er det både App Store, iCloud, Siri, iMessage, iTunes Store, Apple Maps, Apple Music, Apple Podcasts, Apple Arcade, Apple Fitness+, Apple TV+, Find My, FaceTime, Notes, Stocks samt en række applikationer relateret til iCloud, der er ramt af det store nedbrud.

Ifølge MacRumors er det fortsat uvist, hvad der har forårsaget de markante driftsforstyrrelser, der tilsyneladende har indflydelse på flere af de mest anvendte applikationer fra Apple.

Derudover har Bloomberg-journalist Mark Gurman også meldt ud, at det ikke blot er applikationerne, der er ramt. Angiveligt er der også flere af deres interne systemer, der er ramt af disse forstyrrelser.

"Ud over Apples onlinetjenester - Music, Maps, Podcasts og mere, der er ramt af nedbrud - er jeg blevet fortalt, at Apples interne systemer til virksomheder og detailhandel også er nede, hvilket begrænser fjernarbejde og handlinger såsom afhentning og reparation af produkter," skriver han på Twitter.