Kæmpe chok: Afhugget kvindehoved fundet i park

15/2/23 13:13

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Efterforskere har opdaget andre dele af kvindens lig.

En kvindes afhuggede hoved er blevet fundet i en parisisk park i går, tirsdag.

Politiet har sporet andre kropsdele, herunder et stykke fundet i går i Buttes-Chaumont Park, et af de største grønne områder beliggende i den nordøstlige del af Frankrigs hovedstad.

Under en politiransagning klokken 11.00 hjalp parkpersonalet politiet med at spore det afhuggede hovede, rapporterer lokale medier.

Det uhyggelige fund blev gjort i et skovområde i parken, som er et populært sted for familier og løbere. Det skriver Mirror.

I går blev den første kropsdel ​​fundet. En kilde tæt på sagen fortalte, at det var en kvindes bækkenområde.

Dagbladet 'Parisien' rapporterede, at den blodvåde underkrop, fra under brystet til knæene, blev fundet i går, mens hovedet i dag blev fundet under en bunke blade ved siden af ​​en togbane.

"Det er klart, at liget blev skåret påklædt. Liget var ikke i en tilstand af forrådnelse, hvilket ser ud til at vidne om et nyligt dødsfald," rapporterede en kilde.

Det franske dagblad tilføjede, at hovedet blev opdaget ved siden af ​​en nedlagt jernbanelinje, der løber gennem den sydlige del af parken, selvom dette ikke er blevet bekræftet af embedsmænd.

Placeringen ligger afsides og bruges generelt som opbevaringsrum for ansatte i parken.

Offeret er ikke blevet identificeret, men Parisien rapporterede, at hun var klædt i blå jeans prydet med en blomst over låret.

En politikilde sagde, at hun er "nordafrikansk" eller "europæisk".

Borgmesteren i det 19. arrondissement, hvor den uhyggelige opdagelse blev gjort, bekræftede, at parkarbejdere fandt resterne.

Politiet har åbnet en mordefterforskning, og en større eftersøgning er i gang i området. Et dykkerhold er blevet tilkaldt for at afsøge søen.

Det sker kun få måneder efter, at fundet af det lemlæstede lig af en 12-årig skolepige blev fundet i en kuffert i samme bydel.

Den unge Lola Davies blev fundet bundet og kneblet inde i en plastikkuffert tæt på sit hjem, med tegn på, at hun var blevet seksuelt udnyttet.

Dahbia B, en hjemløs kvinde fra Algeriet, blev anklaget for at have kvalt den unge pige.