Kæmpe chok: Afhugget kvindehoved fundet i park

15/02/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Efterforskere har opdaget andre dele af kvindens lig.

Mest læste i dag

En kvindes afhuggede hoved er blevet fundet i en parisisk park i går, tirsdag.

Politiet har sporet andre kropsdele, herunder et stykke fundet i går i Buttes-Chaumont Park, et af de største grønne områder beliggende i den nordøstlige del af Frankrigs hovedstad.

Under en politiransagning klokken 11.00 hjalp parkpersonalet politiet med at spore det afhuggede hovede, rapporterer lokale medier.

Det uhyggelige fund blev gjort i et skovområde i parken, som er et populært sted for familier og løbere. Det skriver Mirror.

I går blev den første kropsdel ​​fundet. En kilde tæt på sagen fortalte, at det var en kvindes bækkenområde.

Dagbladet 'Parisien' rapporterede, at den blodvåde underkrop, fra under brystet til knæene, blev fundet i går, mens hovedet i dag blev fundet under en bunke blade ved siden af ​​en togbane.

"Det er klart, at liget blev skåret påklædt. Liget var ikke i en tilstand af forrådnelse, hvilket ser ud til at vidne om et nyligt dødsfald," rapporterede en kilde.

Det franske dagblad tilføjede, at hovedet blev opdaget ved siden af ​​en nedlagt jernbanelinje, der løber gennem den sydlige del af parken, selvom dette ikke er blevet bekræftet af embedsmænd.

Placeringen ligger afsides og bruges generelt som opbevaringsrum for ansatte i parken.

Offeret er ikke blevet identificeret, men Parisien rapporterede, at hun var klædt i blå jeans prydet med en blomst over låret.

En politikilde sagde, at hun er "nordafrikansk" eller "europæisk".

Borgmesteren i det 19. arrondissement, hvor den uhyggelige opdagelse blev gjort, bekræftede, at parkarbejdere fandt resterne.

Politiet har åbnet en mordefterforskning, og en større eftersøgning er i gang i området. Et dykkerhold er blevet tilkaldt for at afsøge søen.

Det sker kun få måneder efter, at fundet af det lemlæstede lig af en 12-årig skolepige blev fundet i en kuffert i samme bydel.

Den unge Lola Davies blev fundet bundet og kneblet inde i en plastikkuffert tæt på sit hjem, med tegn på, at hun var blevet seksuelt udnyttet.

Dahbia B, en hjemløs kvinde fra Algeriet, blev anklaget for at have kvalt den unge pige.

Anbefalet til dig