Kæmpe chok: Evigt populær ‘Vild med dans’-dommer vinker farvel

Nyheder
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Efter 17 år og 19 sæsoner takker dommeren af.

Lige nu læser andre også

Den 20. sæson af ‘Vild med dans’ er lige om hjørnet, men én ting bliver ikke, som det plejer at være.

Den ikoniske Jens Werner har nemlig valgt at droppe dommertjansen i det program, han har været en del af i 17 år og 19 sæsoner.

Sådan skriver TV 2 i en pressemeddelelse via Ekstra Bladet.

“Jubilæumssæsonen på 'Vild med dans' er en fantastisk måde for mig at afrunde en utrolig sjov, spændende og lærerig rejse med ’Vild med dans’ siden 2005. Ligesom med mange andre ting i livet vil jeg gerne stoppe, imens legen er god, imens jeg er på toppen og fortsat holder af det, jeg laver”, fortæller Jens Werner i pressemeddelelsen.

Tilbage i marts måned blev den evigt populære dommer ramt af kræft, som han stadig er i behandling for.

Det fremgår ikke, hvorvidt sygdommen er skyld i, at Jens Werner nu takker af efter 17 års tjeneste.

En sidste dans
På trods af at den garvede dommer ikke skal sidde fast ved dommerbordet fremover, så skal han alligevel gæste programmet et par enkelte gange endnu.

TV 2 har nemlig lavet et nyt tiltag, hvor den femte dommerplads vil være åben for gæster, hvorfor der i hvert program vil være en ‘gæstedommer’.

Det er endnu ikke oplyst, hvem der vil være at finde i ‘gæstedommer’-stolen i den kommende sæson, men til finaleshowet i Horsens, vil det være Jens Werner, der er at finde i den varme stol.

Årets værter er ligesom sidste år Sarah Grünewald og Martin Johannes Larsen, mens de fire dommere fortsat er Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Sonny Fredie Pedersen og Marianne Eihilt.

'Vild med dans' har premiere den 22. september, og finaleshowet vil blive afholdt i Horsens 24. november.

Anbefalet til dig