Kæmpe chok før landskampene: Herrelandsholdet med trist nyhed

Af: Ida Hansson

|

21/03/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Landsholdslejren er i chok.

Lige nu læser andre også

Inden længe tager Danmark hul på EM-kvalifikationen. 

Og selvom skadeslisten allerede tæller en masse navne, så er endnu et blevet tilføjet. 

Joachim udgik nemlig af opvarmningen til weekendens kamp mod topholdet Arsenal, da han tørnede ud for hans klubhold. 

Og det må altså give landstræneren endnu en hovedpine, inden kampen mod Finland løber af stablen på torsdag mod Finland. 

Kasper Hjulmand lægger da heller ikke skjul på, at han håber at Joachim Andersen kan komme i spil til mindst én af Danmarks kommende kampe. 

Han mødte nemlig ind mandag - ligesom resten af truppen - men det var ikke helt i den forfatning, som landstræner Kasper Hjulmand havde håbet. 

Men noget tyder på, at der er grund til at være fortrøstningsfuld hvad angår danskeren, der efterhånden er blevet en nøglefigur på det danske landshold med en lang række præstationer, hvor han har gjort god figur. Han blev nemlig undersøgt i London, hvor de ikke fandt noget nævneværdigt: 

“Joachim blev undersøgt her til morgen i London, og de fandt ikke noget nævneværdigt. Vi er selvfølgelig meget påpasselige med den læg, som har drillet ham før, siger Kasper Hjulmand til ifølge TV2

Men selvom undersøgelserne ved første øjekast ser lovende ud, så vil han ikke love, at Joachim Andersen bliver at finde i startopstillingen torsdag aften, når Danmark indleder deres EM-kvalifikation mod Finland. 

Kasper Hjulmand benytter samtidig lejligheden til at understrege sort på hvidt, at alt umiddelbart ellers er som det skal være med de resterende spillere på herrelandsholdet

Anbefalet til dig