Kæmpe chok: Stopper som dansk landstræner

Af: Thea Andersen

|

23/02/2023

Nyheder
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Heinz Ehlers stopper som landstræner for ishockeyherrerne efter VM i maj.

Mest læste i dag

Danmarks herrelandshold i ishockey skal have ny træner efter VM i maj.

I en pressemeddelelse skriver Danmarks Ishockey Union (DIU) torsdag, at Heinz Ehlers stopper efter VM i Finland og Letland.

“For det første vil vi meget gerne takke Heinz for en meget flot periode som landstræner for herrelandsholdet. Hans resultater taler fuldstændig for sig selv, og det har været en stor ære at have ham som en respekteret træner for landsholdet”, siger direktør for Danmarks Ishockey Union, Ulrik Larsen ifølge TV 2.

Heinz Ehlers har været landstræner siden 2019, og til sommer udløber hans kontrakt.

Ved kontraktudløbet stopper han som landstræner efter eget ønske, skriver SE og HØR.

Direktøren slår dog fast, at 57-årige Ehlers' karriere kommer til at fortsætte i boksen:

"I Danmarks Ishockey Union betragter vi Heinz som en af Europas bedste trænere, og der er ingen tvivl om, at hans karriere i boksen kommer til at fortsætte på en ny og spændende adresse. Og vi vil egentlig også gerne tilføje, at alting er foregået ganske udramatisk. Begge parter er klar på, at der skal ske noget nyt," siger han.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig