Kæmpe drama i Kvickly: Medarbejder overfaldet

21/08/2023

Ida Hansson

Foto: Kim Haugaard/Ritzau Scanpix
Det kunne være endt grueligt galt.

Mest læste i dag

I Kvickly Holstebro udspillede der sig søndag morgen et dramatisk scenarie, da en medarbejder blev overfaldet af en formodet butikstyv.

Medarbejderen, som er varehuschef, havde konfronteret manden, der havde stjålet varer for et beløb mellem 200 og 300 kroner.

Konfrontation fører til vold

Efter konfrontationen valgte den formodede tyv at lægge de stjålne varer fra sig. Men i stedet for blot at forlade butikken, valgte han at slå varehuschefen i hovedet.

Overfaldet var så voldsomt, at medarbejderen kortvarigt mistede bevidstheden, som det blev rapporteret af TV Midtvest. Billeder fra gerningsstedet viser en ambulance, der kørte den overfaldne medarbejder væk.

Hurtig anholdelse af gerningsmanden

Politiet blev underrettet om hændelsen kl. 8.28. Takket være overvågningsbilleder, hvor betjentene kunne genkende den formodede gerningsmand fra tidligere episoder, blev en 32-årig mand fra Holstebro anholdt allerede kl. 9.05.

Manden er nu sigtet for både tyveri og vold mod varehuschefen. Han forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro mandag morgen.

Dette voldsomme overfald sætter fokus på de risici, som butiksmedarbejdere kan stå overfor i deres daglige arbejde, og understreger vigtigheden af sikkerhedsforanstaltninger i detailhandlen.

Anbefalet til dig