Kæmpe drama i 'Løvens hule': Mor og datter får grim sviner

03/2/23 05:44

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Det var en ret så uimponeret og vred 'løve'.

I løbet af folkeskolelivet har flere børn været kastet ud i keramik, som oftest resulterer i en ukurant lerskål, som vi alle ved mere ligner et askebæger. 

Men i 'Løvens hule' bliver man introduceret for Annemette og hendes datter Nana Fatou, som lever af at skabe unik keramik. Sammen driver de virksomheden The Clay Play og søger 225.000 fra investorerne.

Det er dog langt fra alle investorerne, der er lige vilde med ideen om at kaste flere hundrede tusinde efter 15 procent af virksomheden. 

Især ikke Coolshop-medejeren Jacob Risgaard, der hævder, at deres sortiment ligner noget, der er lavet af børn.

"Er der ikke en risiko for, at man bliver dygtigt til at lave dem, hvis man bliver ved med at sidde og producere dem," udtaler han og henviser til de produkter, som de udleverede til løverne, er brogede og uens.

Løven er sågar overbevist om, at hans egne børn ville kunne gøre det bedre end mor og datter-duoen. 

"Det kan jo godt være, at jeg er det forkerte segment. For kunst er jo smag og behag. Og hvis jeg arbejde for det, skal jeg brænde for det, og jeg tror faktisk, mine børn kunne gøre det noget bedre."

Da Anne Stampe efterfølgende begynder at rose deres varer, stikker det helt af for Jacob Risgaard, som er nødt til at spørge hende:

"Hvor mange fingre er der her, siger han og holder hånden op foran hende."

"Fem, hvorfor?," spørger hun undrene.

"Nå, så kan du se."