Kæmpe drejning i Julia Wendell-sagen: Hun tror ikke på DNA-resultaterne

18/04/2023

Ida Hansson

Foto: YouTube
Julia Wendell skabte overskrifter over hele verden, da hun sagde, at hun formodentlig var den forsvundne Madeleine McCann.

Mest læste i dag

Julia Wendell, der også går under efternavnene Wandelt og Faustyna, hævdede i de seneste måneder på sociale medier, at hun var den forsvundne Madeline McCann.

Dog viste DNA-testresultater tidligere på måneden noget andet. Den 21-årige var ikke er den Madeleine, der forsvandt fra sin families portugisiske ferielejlighed i 2007.

Hendes sag blev taget op af privatdetektiv Dr. Fia Johansson, der fløj Julia fra Polen til Los Angeles, efter Julia begyndte at modtage trusler online.

Dr. Johansson har nu fortalt RadarOnline.com, at Julias telefon blev beslaglagt af politiet, da hun var i USA.

Privatdetektiven hævdede, at dette var en del af en ransagning og beslaglæggelse, og Julia afleverede telefonen frivilligt.

Der siges nu at være en global undersøgelse igang, hvor Orange County Sheriff's Department kontakter polsk politi. Det skriver The Sun.

Afdelingens talsmand Sgt. Mike Woodroof sagde til RadarOnline.com:

"Vi vil ikke komme med nogen kommentarer til sagen. Vores undersøgelse tager et dybt kig på det, og vi vil lade dem udføre deres efterforskningsopgaver og lade retssystemet tage over - hvis det bliver nødvendigt," sagde afdelingens talsmand Sgt. Mike Woodroof til RadarOnline.com.

Det sker efter, at den 21-årige har afsløret, at hun planlagde at tage endnu en DNA-test, efter at den sidste bekræftede, at hun ikke var den savnede Madeleine.

Julia hævdede tidligere, at hun havde lignende ansigtstræk, havde lidt en voldelig barndom og var begyndt at stille spørgsmålstegn ved sin opvækst og herkomst.

Den polske kvinde sagde også, at hun ikke kunne huske de tidlige dele af sin barndom og hævdede, at hun ikke havde nogen fødselsattest.

I timerne efter, at Julia modtog sine resultater sad hun på et fly hjem, og Dr. Johansson udgav en erklæring på hendes vegne.

Dr. Johnson fortalte derefter til The Sun, at den 21-årige ikke troede på resultaterne.


Anbefalet til dig