Kæmpe fremgang i ny meningsmåling

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Særligt et parti mærker en enorm opbakning i disse dage.

Mest læste i dag

Hver tredje dag vil Voxmeter komme med en meningsmåling op til folketingsvalget, der finder sted den 1. november.

Man kunne tro, at der ikke ville ske meget på tre dage, men faktisk har det vist sig, at meningsmålingerne har rykket sig helt enormt på tre dage, og endnu mere hvis vi blot går en måned tilbage.

Den seneste Voxmeter meningsmåling, er udkommet i dag den 13. oktober, og igen er der rigtig kedeligt nyt til Søren Pape og Konservative.

Partiet er nemlig gået fra hele 15.1% af stemmerne til 8.9% i forhold til meningsmålingen der blev foretaget den 12. september. Tager vi et kig på meningsmålingen for tre dage siden, så er de gået fra 9.8% til 8.9%.

Pæn fremgang har der været for Socialdemokratiet, der er gået fra 23.3% af stemmerne den 12. september til 27.5% i dag.

Venstre har været meget stabile i meningsmålingerne siden den 12. september, hvor de fast har ligget på 13.8%. Nu mærker Jakob Ellemann-Jensen og Venstre dog pæn fremgang, da de er gået op til 14.3%.

Det parti der klarer sig klart bedst, er dog Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne. For en måned siden var der stor tvivl omkring, hvorvidt Lars Løkke ville komme over spærregrænsen med sit parti, nu ser det ikke ud til at være et spørgsmål.

Målingen på 2.1% i september er nemlig vekslet til hele 6.1% i dag.

Herunder kan du se hele Voxmeters meningsmåling fra deres analysedirektør, Anna Midtgaard Christensen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Golden retriever får skældud af sin ejer: Videoen med hundens reaktion er gået viralt Den lille vovse tog skideballen med manér - og nu deler ejeren reaktionen

Anbefalet til dig