Kæmpe gennembrud i Emilie Meng-sagen: Nu er den fundet

25/04/2023

Ida Hansson

Foto: Presse-fotos.dk
Politiet har fundet og beslaglagt den bil, som den 32-årige sigtede har ejet. Netop denne model var også efterlyst i Emilie Meng-sagen.

Mest læste i dag

For halvanden uges tid siden blev en 13-årig pige kidnappet ved højlys dag, da hun netop var færdig med at dele afviser ud.

Som de fleste ved, endte det heldigvis med en lykkelig afslutning, da politiet fandt den 13-årige pige i live godt 27 timer efter, at hun var blevet kidnappet.

Pigen blev fundet i Korsør, hvor en anden pige tidligere forsvandt og blev slået ihjel, nemlig Emilie Meng.

Om de to sager har noget som helst med hinanden at gøre, er ikke til at vide, men der har været mange ligheder mellem de to sager, og B.T kunne i sidste uge afsløre, at den 32-årige sigtede mand tilbage i 2016 ejede en bil magen til den, som politiet efterlyste i forbindelse med Emilie Meng-sagen.

Nu er der så kommet et gennembrud, da det er lykkedes politiet at finde den bil.

Det er B.T, der igen kan afsløre, at det er lykkedes politiet at finde bilen i Slovakiet. De fandt således bilen den 20. april hos en familie der bor 300 kilometer fra hovedstaden Bratislava, og det har nu ført til, at bilen er blevet beslaglagt.

Tidligere på ugen kom det også frem, at politiet allerede har afhørt den 32-årige mand tidligere i forbindelse med Emilie Meng-sagen.