Kæmpe kaos i Bilka: Peter advarede mod timelange køer

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var i den grad til at se, at folk var ude i sidste øjeblik hvad angår at handle ind til nytårsaften og den efterfølgende helligdag.

Mest læste i dag

I går var det lønningsdag, og det var samtidig dagen før nytårsaften.

De to ting lagt sammen skabte fredag eftermiddag et større kaos hos hypermarkedet Bilka i Vejle, hvor rigtig mange lokale i går valgte at handle, formentlig på grund af den store festaften og den dertilhørende søndag, hvor mange butikker holder lukket.

I et opslag i den lokale Facebook-gruppe “Det sker i Vejle” retter Peter stor kritik af den bilkø, han selv holder i. 

"Bilka. Hold jer væk hvis ikke I har et par timer til at holde i kø - for dårligt Bilka Vejle, det kan I gøre bedre i det nye år," skriver han til billedet i opslaget. 

I kommentarfeltet er det dog ikke alle, som er lige enige med den tydeligt frustreret Peter. 

"For nu er det jo Bilkas skyld at du, og alle andre, valgte at handle i dag. Det er deres skyld du ikke har fået handlet ind i god tid og valgte at køre derhen hvor ALLE andre handler i dag. Men til den positive side - jeg tænkte på dig imens jeg kørte forbi med et smil på læben, ned til Lidl hvor der næsten ingen mennesker var og masser af ledige parkeringspladser," skriver en Morten.

Berit kan ikke se, hvad Bilka skal gøre ved den lange kø.

"Hvad har du tænkt dig Bilka skal gøre ved det? Folk har fået løn i dag og vil gerne handle."

Det var dog ikke sidste chance for Bilka-kunderne at handle, da Bilka i de fleste byer holder åbent i dag den 31. december. Dog ikke indtil sen aften som normalt, men indtil klokken 15.00.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig