Kæmpe nyhed fra NORMAL: Kunderne skal have det, hver gang de besøger en butik

Nyheder
Foto: Shutterstock
Nu melder NORMAL ud.

Lige nu læser andre også

NORMAL er en danskejet detailkæde, der sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter blandt andet kendte mærkevarer inden for personlig pleje, makeup, konfekture og husholdningsartikler.

Kæden har nu mere end 720 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland, Portugal og Spanien. Og der er flere på vej.

Snart kommer turen til Høng, nærmere bestemt Høng Centret, hvor der venter kunderne en helt særlig butiksoplevelse. Den nye butik forventes at åbne sommeren 2024.

Sådan skriver kæden i en pressemeddelelse.

Kendte og ukendte mærker – altid til faste lave priser 

NORMAL er meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af kædens butikker.

Også selvom det kun er en uge siden, man sidst var forbi butikken.

Derfor er der i NORMAL - ud over det brede og faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylderne, så der altid er nye varer at finde og udforske.

Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

"Vi sælger mærkevarer inden for make-up, husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger på badeværelset, i køkkenet og til rengøring. Mærkerne omfatter fx W7, Dove, Colgate, Milka og Neophos, og vi sælger varerne til faste lave priser, der ofte vil være lavere end den generelle markedspris", forklarer Lars Bjerring, Country Manager.

"Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger en af vores butikker. Derfor får vi, udover det brede og faste sortiment, hele tiden nye varer hjem - også fra spændende brands, som du kun finder i NORMAL. Faktisk får vi ca. 100 nye varer i butikkerne hver eneste uge, og det gør, at der altid er noget nyt og spændende at finde i butikken", fortsætter Lars Bjerring.

Anbefalet til dig