Kæmpe sæxlegetøjsbutik: Her er danskernes frække hemmeligheder

Af: Sandra Lund

|

04/01/2023

Foto: Shutterstock
Sexlegetøjsgiganten Sinful.dk hænger nu danskernes beskidte vasketøj op, når de nu afslører en masse slibrige fakta om danskerne.

Mest læste i dag

Når man er skandinavens største internetshop indenfor sexlegetøj, så får man et unikt indblik i danskernes sexliv.

Dette unikke indblik deler Sinful.dk nu med alle os andre på deres hjemmeside. 

Endnu engang er det muligt at finde ud af, hvilke byer der har købt mest og mindst sexlegetøj per indbygger. Derudover deler de blandt andet også, hvilke byer, der er 'sikrest' at have sex i, og hvilke byer der 'brummer' mest - hvis man forstår sådan en lille en.

Prisen for 'frækkeste by' går til Græsted på Sjælland, som købte over tre gange så meget sexlegetøj som landsgennemsnittet.

Tranebæk på Langeland er derimod landet på en sidsteplads, og de modtager derfor prisen for den 'kedeligste by', hvis man spørger Sinful.dk. Byen købte nærmest blot en tiendedel af landsgennemsnittet.

Prisen for årets 'sikreste by' gives til den by, som har købt flest kondomer. Her skal lyde et stort tillykke til Aalborg, hvor der blev købt flest kondomer per indbygger. Desuden har Aalborg også købt mest glidecreme - måske hænger de to ting sammen?

I alt har Sinful.dk solgt hele 21.172 liter glidecreme i 2022. Til gengæld har de også solgt rigtig mange dildoer. Hvis man lægger dem i forlængelse af hinanden har de solgt hele 10.374 meter dildo i deres e-butik. Med disse data kan Sinful.dk se, at danskerne foretrækker 2 milliliter glidecreme per dildo-centimeter. Måske kan du bruge denne information som en interessant fun fact til næste sammenkomst med dine venner?

Muligvis er det overraskende, men i hvert fald er det mændene, som køber allermest sexlegetøj hos den syndige webshop. De vinder prisen med 57 procent af det samlede salg på sexlegetøjssiden.

Hvis du kender en Michael og/eller en Camilla må de efterhånden havde tømt deres sparegris. Tallene afslører nemlig, at det er de to navne, som har shoppet allermest hos Sinful.dk. 

Typisk er det unge danskere mellem 25 og 34 år, der står for den største del af salget. De står for hele 24 procent af omsætningen hos butikken. 

Men både de 55 til 64-årige og personer ældre end 64 år står for 14 procent hver.

Hvis du er ekstra nysgerrig kan du læse mere om statestikkerne ved at klikke her.

Anbefalet til dig