Kæmpe sportsbegivenhed var totalt udsolgt: Nu bliver 7500 nye billetter frigivet den 31. Januar kl.10:00

Af: Mie M.B

|

26/01/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I fire af de fem byer vil yderligere billetter blive sat til salg

Lige nu læser andre også

Royal Run står over for en historisk udgave i år, når det for første gang bliver med vores helt nye kong Frederik i spidsen. Af gode grunde har arrangementet oplevet en endnu større interesse end tidligere år, og det virker nu til at arrangørerne har efterkommet den interesse. De første 87.500 billetter blev revet væk på blot to måneder, men fortvivl ej. Der er godt nyt.

Som et resultat af den store tilslutning og det høje engagement, samt mange daglige henvendelser fra interesserede deltagere, har arrangørerne besluttet at udvide løbet med yderligere 7.500 startnumre. Det skriver Her & Nu. Denne udvidelse vil være fordelt på fire af de fem værtsbyer: Brønderslev, Aarhus, Fredericia og København/Frederiksberg. På grund af begrænsninger i pladskapaciteten og for at sikre en god oplevelse for alle deltagere, vil der ikke blive tilføjet flere startnumre i Kalundborg.

Morten Mølholm Hansen, administrerende direktør i Danmarks Idrætsforbund (DIF) og medlem af Royal Runs styregruppe, udtrykker sin glæde over muligheden for at invitere flere deltagere med til denne "store motionsfest". Han betegner årets Royal Run som en "helt særlig og historisk udgave", ikke mindst på grund af deltagelsen af Danmarks nye kongepar.

De nye startnumre vil blive sat til salg den 31. januar kl. 10:00, og interesserede løbere og gående kan tilmelde sig til forskellige distancer afhængigt af byen. Deltagerantallet for de enkelte byer vil nu være som følger: Brønderslev øges fra 7.500 til 9.000, Aarhus fra 17.500 til 20.000, Fredericia fra 12.500 til 13.500, og København/Frederiksberg fra 40.000 til 42.500. Med denne udvidelse vil det samlede deltagerantal nå op på 95.000, hvilket forventes at overgå sidste års rekord på 93.684 tilmeldte.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig