Kæmpe TV 2-succes vender tilbage: Her ruller det over skærmen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danskerne jubler over endnu en sæson af programmet.

Mest læste i dag

Siden serien blev sendt for første gang i 2019, har det vundet danskernes hjerter.

Minkavlerne tog danskerne med storm, da det første gang rullede over skærmen, og nu er den populære serie klar til at gøre det igen.

Den fjerde sæson løber nemlig af stablen inden længe, og den nye sæson omhandler noget, der ikke er gået nogens næse forbi.
Det skriver HER & NU.

Sæsonen, der snart får premiere, omhandler nemlig efteråret 2020, hvor myndighederne greb ind på de fleste danske minkfarme.

Familien Christiansen, som serien omhandler, forsøger at holde myndighederne væk, men det lykkedes ikke for dem.

De mange mink bliver derfor fjernet fra gården, hvorfor der venter familien en stor millionerstatning.

De mener alle sammen, at de har ret til den store erstatningssum, men faren, Niller, mener ikke, at brødrene skal på tale i den diskussion.

Derudover har Allan afsløret over for Martin, at han har gemt familiens avlsmink for myndighederne, hvorfor Martin med det samme går i gang med at lægge planer for, hvordan familiens fremtid kan sikres.

Som vi kender familien Christiansen, så går alting ikke altid efter planen, hvilket vi som seere endnu engang får lov at følge.

Igen i denne sæson kan seerne yderligere se frem til at opleve de store danske skuespillere, men derudover vil der også være nye ansigter på skærmen.

Den fjerde sæson af TV 2-succesen ruller over skærmen den 27. august på TV 2 Play, mens den på TV 2 Echo bliver sendt den 4. september.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig