"Kære kronprins Frederik": Peter Ingemann sender direkte besked til kronprinsen

08/10/2021

Sarah Steenfeldt

Peter Ingemann er især kendt fra TV 2 programmet Størst. I et afsnit besøger han blandt andet verdens største jernmine i Kiruna, i Sverige. Du kan se Størst på TV 2 Play. Foto: Heartland / TV 2
Nu sender Peter Ingemann en direkte hilsen til kronprins Frederik.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden at Peter Ingemann kunne afsløre, at der til næste år kommer et nyt program fra ham. 

Det bliver et program om den danske historie, det afslørede den populære tv-vært for nyligt.

"Ja, der var knap så meget at smile af, da vikingerne kom til klosteret på Lindisfarne i England den 8. Juni 793. De forsvarsløse munke blev slagtede og berøvet for kirkens dyrebareste skatte. Angrebet sendte chokbølger ned i gennem det kristne Europa. De næste 300 år blev vi i England - og det gik ikke stille for sig," skrev han til en række billeder fra optagelserne til programmet. 

Peter Ingemann har netop været aktuel i programmet 'To Ens - med Ingemann', hvor sidste afsnit har rullet over skærmen. Og nu kan seerne altså glæde sig til endnu et program med Peter Ingemann. 

Ifølge tv-værten kommer det til at have premiere til næste år. 

"De bliver en stjerne" 

Det fortæller Peter Ingemann nemlig nu, i en ny opdatering på Facebook, hvor han endnu en gang har delt billeder fra optagelserne. 

"Der er fuld knald på optagelserne om den danske Kongerække! Det bliver stjernegodt, super sagligt og en forhåbentlig mega underholdende serie….og det skyldes at det er de dejlige mennesker fra Heartland TV - der står bag," skriver Peter Ingemann, der oplyser at det nye program vil blive sendt på TV 2 til næste år.    Han sender dog også en besked til en helt særlig person i sit opslag - nemlig kronprins Frederik. Og det er lutter varme ord, som Peter Ingemann har til kronprinsen. 
"PS. Kære Kronprins Frederik - De bliver en stjerne! Når De engang - om forhåbentlig mange år - træder til….som nummer 54! De gør det så godt - allerede. Tak," lyder de rosende ord fra Peter Ingemann.    Du kan se hele opslaget herunder:

 

       

Anbefalet til dig