Kæreste til Vild med dans-stjerne: Åbner op om jalousi

03/2/21 13:07

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Det er ikke altid nemt, at se sin allerkæreste danse med en anden.

Der sker ofte mange ting på privatlivsfronten, når kendisserne deltager i Vild med Dans. Flere dansepar har fundet sammen i privaten, og andre er gået fra deres private partner i løbet af programmet.

Under dette års Vild med Dans var der ikke lige så meget drama bag kulisserne som tidligere, men alligevel har der været en del jalousi.

Det fortæller influenceren Irina Olsen, som til dagligt danne par med Faustix, der var med i dette års udgave af Vild med Dans.

Ikke det fedeste for konen

Faustix var blevet sat samme nemd den unge danser Asta Björk, og det var noget, der gjorde Irina jaloux.

“Selvfølgelig som ens kone har man det da altid sådan lidt. Det er jo ikke det fedeste at se, altså, når hendes boobs falder på dit ansigt. Det er ikke det fedeste at se for konen,” fortæller hun i et afsnit af ‘The Olsens’ ifølge mediet Her&Nu.

Faustix fortæller til Irina, at det er vigtigt for ham, at han kan tage af sted uden at skulle bekymre sig om, hvad Irina tænker. Det har Irina dog svært ved at lægge bag sig.

“Jeg går nok og tænker, at så er det nu igen, at min mand skal have en anden kvindes bryster i hovedet. Det er nok det, jeg kommer til at tænke, hver gang du skal afsted,” lyder det fra Irina.

Irina Olsen behøvede dog ikke at "døje" med jalousien hele sæsonen, da Faustix og Asta Björk røg ud af konkurrencen i sæsonens femte program.