Kærlighed hvor kragerne vender: Voldsom ulykke ændrede alt

28/1/21 07:45

Sarah Steenfeldt

Anders Brohus/TV 2
Nu fortæller Christian om den onsdag, hvor alt ændrede sig.

Lige nu kan seerne følge med i Christians Svaneborgs jagt på kærligheden i TV 2-programmet Kærlighed hvor kragerne vender, hvor han sammen med Mathias, Jonas og Peder, forsøger at finde den eneste ene. 

I onsdagens afsnit viser Christian sine fire dates rundt i sin hjemby Vils på Mors, hvor pigerne også får en rundvisning i hans hjem. Undervejs i rundvisningen kommer turen til værkstedet, som også rummer mange medaljer og pokaler - og her åbner han op over for pigerne, og fortæller om den dag i januar 2015, hvor alt med ét ændrede sig.

Christian har nemlig været en særdeles dygtig motocrosskører - faktisk så dygtig, at han netop var rykket op i a-rækken, som er den absolut bedste række inden for motocross i Danmark. En helt almindelig træning, gik på et splitsekund galt - og Christian vågnede op i store smerter, da to ambulancefolk forsøgte at vende ham. Det fortæller han til TV 2.

Den dengang kun 21-årige Christian var i gang med træning, da han ville udføre et triple-hop - noget han havde gjort utallige gange før. Men denne gang gik det slet ikke som planlagt. Kæden sprang og Christian mistede kontrollen, røg ud over styret og landede direkte på sit knæ, fra fire meters højde.

"Det skal han sgu ikke bestemme"

Selve ulykken husker han ikke meget fra, men han husker de store smerter, da et ambualcefolk forsøgte at vende ham og derfor trykkede på hans hofteskål, som var helt blød - den var knust.

Efter ulykken gav lægen ham en tirsdag formiddag en hård dom. Christian skulle forberede sig på, at sidde i kørestol resten af sit liv. Men dér blev Christian vred:

"Jeg skal nok komme til at gå igen. Det skal han sgu ikke bestemme," fortæller Christian at han tænkte - og sådan blev det.

Gennem mange måneders genoptræning kæmpede Christian sig tilbage på benene og til sidst lykkedes det, Christian kunne gå igen.

Efter det lange og hårde forløb, rejste Christian til Australien i to år, hvor han arbejdede og rejste rundt. I dag er motocrossen skiftet ud med en mountainbike og nu søger han altså kærligheden, så han har én at dele livet med.

Hvordan det går kan du se hver onsdag kl. 20.50 på TV 2 og TV 2 Play.