Kærlighed i dette års X Factor: Vi er mere end bare venner

24/03/2021

Sarah Steenfeldt

Hvordan det går de tre unge solister kan du se i X Factor på TV 2 fredag kl. 20.00. Lasse Lagoni/TV 2
To af deltagerne fra dette års X Factor bekræfter nu, at kærligheden blomstrer mellem dem.

Mest læste i dag

Der er kærlighed i luften, mellem to af dette års X Factor-deltagere, det bekræfter "parret" nu selv over for SE & HØR.

De to turtelduer der er tale om, er Nikoline Steen Kristensen, der er på Oh Lands hold med de unge solister og den anden er Simon Kozma, der er den ene del af gruppen Simon & Marcus, der er på Thomas Blachmanns hold.

De to har det tilsynelandende rigtig godt sammen - så godt, at de nu bekræfter, at de er mere end bare venner.

"Ej, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige! lyder det fra en højtfnisende og hvinende Nikoline, da bladet spørger ind til den spirrerende romance mellem de to.

Nikoline. Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

Hun tilføjer dog:

Simon og jeg er bare glade for hinanden, og vi har det bare “megagrineren” sammen."

Også Simon har bladet været i kontakt med og han bekræfter, at de to er mere end bare venner.

Her ses Marcus til venstre og Simon til højre. Foto: Lasse Lagoni/ TV 2

Berørt vært

I den seneste tid har der i forbindelse med den grove tone overfor deltagerne - og dommeren Oh Land - været en del debat, omkring tonen på de sociale medier. Det er noget der berører X Factor-vært Lise Rønne dybt.

"Mine unger synes til tider, at jeg har for underligt tøj på i X Factor, og jeg har selvfølgelig forklaret dem, at X Factor ikke er stedet, hvor man tager en sort kjole på. Men i det valg ligger der jo også et valg om at træde en lille my uden for skiven og dermed gøre sig mere åben for had og ubehagelige beskeder. Det ved jeg godt, det ved vi allesammen godt - og jeg personligt er det mindste problem," skriver hun i et opslag på Instagram.

"Men tanker om den omfattende digitale chikane har fyldt meget i mig i den seneste tid. Jeg er målløs over og simpelthen så ked af hvor mange ubehageligheder, der bliver sendt afsted efter snart sagt hvem som helst, der stiller sig frem. Jeg taler slet ikke kun X Factor," skriver hun og fortsætter:

"Vi ved alle, at mobning kan ødelægge liv, men derudover risikerer vi lige nu også at sænke barren for diversiteten og at fremme en følelse af ikke at kunne ytre sig frit, fordi folk stopper med at turde eller orke.
Jeg tror på, at vi alle sammen kan gøre en forskel ved proaktivt og aktivistisk at konfrontere hinanden, når vi oplever det. Og så skal vi tale med vores børn.
Er det ikke rigtigt?"

Du kan se hele opslaget her.