Kaldte corona for et "politisk kneb": Nu er han selv død

Nyheder
John W. McDaniel sammen med sin hustrup. Foto: Privatfoto / Facebook.com
En mand på 60 år er afgået ved døden til corona.

Mest læste i dag

En 60-årig mand fra Ohio-mand, der affærdigede nedlukningen af den amerikanske stat som "et politisk greb" og påstod, at guvenøren ikke havde ret til at lukke virksomheder ned som følge af coroanvirussen, er nu selv død. I slutningen af marts testede han positiv for COVID-19, og var altså smittet, da han afgik ved døden.

John W. McDaniel døde på Riverside Methodist Hospital i Columbus sidste onsdag.

På Facebook havde han afvist dræbervirussen som et "politisk kneb", som han sagde, at embedsmænd bruger til at udøve kontrol over offentligheden.

”Er der nogen, der siger, at denne COVID19 er en politisk kneb? Spørger for en ven. Bevis, at jeg tager fejl," skrev han i et opslag på det sociale medie 13. marts.

Uroen vokser

Senere påstod han også, at guvernører ikke har "myndighed" til at lukke arbejdspladser, og at enhver, der var bekymret for at blive syg, "bare" skulle lade være med at gå udenfor.

Hans død kommer på et tidspunkt, hvor offentlige embedsmænd fortsætter med at kæmpe for at dæmpe en voksende offentlig uro og utålmodighed med lockdown-ordrer i USA. Selvom landet har været hårdt ramt af dødsfald er befolkningen nogen steder ved at miste tålmodigheden med d mod den vedvarende virustrussel.

Det er ukendt, om McDaniel havde nogen underliggende sundhedsmæssige forhold, som kunne have bidraget til hans død. Ifølge hans nekrolog kæmpede han for kræft i 80'erne. Han overleves af sin kone og deres to voksne sønner. Det vides ikke, om nogen af ​​dem er blevet syge eller blevet inficeret. 

 

Anbefalet til dig