Kaldte Mai Manniche gravid – det skulle de aldrig have gjort

Som kvinde er det ikke særlig rart, at blive kaldt gravid, hvis ikke man er det. Og det bedste er nok, at lade være at spørge om kvinder er gravide, da det i virkeligheden ikke rager fremmede mennesker.

I går havde den ellers meget spinkle smykkedesigner Mai Manniche lagt bryllupsbilleder på Instagram – dog kun reklamefotos. Og i den forbindelse begyndte en følger, at spørge ind til om det var en babybule man kunne spotte på Mai Manniche. Det fik smykkedesigneren til at tage hævn.

Vil give igen

En gravidkommentar på Instagram fik også Mai Manniche til at rase, og smykkedesigneren har nu besluttet sig for at tage hævn, over dem der skriver negative kommentarer om hende.  

Læs også

Pludselig stod hun midt på torvet: By fik uventet besøg af Mary

Hun har nemlig modtaget mange grimme beskeder. Det skriver Realityportalen. Men den seneste, omkring at den slanke kvinde skulle være gravid gik over Mais grænser, så nu finder hun sik ikke i mere.

I kommentaren som nu er slettet, skrev personen, om det var en babybule, men flere slemme kommentarer omkring hendes krop begyndte at fylde kommentarfeltet.

View this post on Instagram

Se rigtig godt på det her billede. Synes du jeg ser gravid ud, har jeg brug for at tabe mig? Well, det synes @frugraves (Cathrine Graves Schackinger). Hun følte sig derfor kaldet til at skrive en ondskabsfuld besked, og ved i hvad. Det var dråben. Guderne skal vide, at man som offentlig person skal stå model til en hel del, men fandme nej om jeg gider finde mig i hate og ondskabsfulde mennesker. Det må og skal stoppe. Min delete funktion virker rigtig godt, men derudover vil jeg også offentliggøre navnene på alle der skriver ondskabsfuldt/mobber. Selv dem der gemmer sig bag andre navne, skal jeg nok finde - præcis som Cathrine Graves Schackinger. Så kan vi se om deres familie, venner og arbejdsgiver synes det er så spændende hvordan de opfører sig over for andre mennesker. Tænk dig om, opfør dig ordentligt - både på de sociale medier og i virkelighedens verden. . Take a good look at this picture. Do you think I look pregnant, need to lose weight? Well @frugraves (Cathrine Graves Schackinger) think so. She therefore felt called to write an ominous message, and you know what. That was the drop. As a public person, you have to model a great deal, but damn no if I bother to find myself in hate and evil people. It must stop. My delete function works really well, but in addition, I will publish the names of anyone who writes malicious / bullies. Even those who hide behind other names, I should probably find - just like Cathrine Graves Schackinger. Then we can see if their family, friends and employer think it is so exciting how they behave towards other people. Think about it, behave properly - both on social media and in the real world. #behaveyourself #opførdigordentligt

A post shared by Smykkedronning Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph) on

 

Instagram-opslaget, hvor flere følgere mener, at Mai ser gravid ud.

Og nu har Mai fået nok, og derfor kommer den kommentar til at få konsekvenser for afsenderen.

”Min delete-funktion virker rigtig godt, men derudover vil jeg også offentliggøre navnene på alle, der skriver ondskabsfuldt og mobber. Selv dem, der gemmer sig bag andre navne, skal jeg nok finde. Så kan vi se, om deres familie, venner og arbejdsgiver synes, det er så spændende, hvordan de opfører sig over for andre mennesker,” skriver Mai i et opfølgende opslag på Instagram.

De fleste brugere skriver grimme kommentarer i eget navn, men nogen har også været så snedige, at fjerne deres navn, så man ikke kan se hvem de er, og bruger anonyme profiler til at svine folk til.

Mai fortæller til Realityportalen, at hun har fået rigtig meget opbakning, men selvfølgelig også beskeder fra det som hun kalder haters. Dem blokerer hun dog. Hun synes det er mobning og det skal stoppe. Derfor vil hun udstille folks navne på hendes blog, så de stopper med at skrive grimme beskeder.

 

Læs også

Afsløring: Det spiser Margrethe til morgenmad