Kaldte Mai Manniche gravid – det skulle de aldrig have gjort

17/06/2020

Nanna Christina Smidt

Som kvinde er det ikke særlig rart, at blive kaldt gravid, hvis ikke man er det. Og det bedste er nok, at lade være at spørge om kvinder er gravide, da det i virkeligheden ikke rager fremmede mennesker.

Mest læste i dag

I går havde den ellers meget spinkle smykkedesigner Mai Manniche lagt bryllupsbilleder på Instagram – dog kun reklamefotos. Og i den forbindelse begyndte en følger, at spørge ind til om det var en babybule man kunne spotte på Mai Manniche. Det fik smykkedesigneren til at tage hævn.

Vil give igen

En gravidkommentar på Instagram fik også Mai Manniche til at rase, og smykkedesigneren har nu besluttet sig for at tage hævn, over dem der skriver negative kommentarer om hende.  

Hun har nemlig modtaget mange grimme beskeder. Det skriver Realityportalen. Men den seneste, omkring at den slanke kvinde skulle være gravid gik over Mais grænser, så nu finder hun sik ikke i mere.

I kommentaren som nu er slettet, skrev personen, om det var en babybule, men flere slemme kommentarer omkring hendes krop begyndte at fylde kommentarfeltet.

Instagram-opslaget, hvor flere følgere mener, at Mai ser gravid ud.

Og nu har Mai fået nok, og derfor kommer den kommentar til at få konsekvenser for afsenderen.

”Min delete-funktion virker rigtig godt, men derudover vil jeg også offentliggøre navnene på alle, der skriver ondskabsfuldt og mobber. Selv dem, der gemmer sig bag andre navne, skal jeg nok finde. Så kan vi se, om deres familie, venner og arbejdsgiver synes, det er så spændende, hvordan de opfører sig over for andre mennesker,” skriver Mai i et opfølgende opslag på Instagram.

De fleste brugere skriver grimme kommentarer i eget navn, men nogen har også været så snedige, at fjerne deres navn, så man ikke kan se hvem de er, og bruger anonyme profiler til at svine folk til.

Mai fortæller til Realityportalen, at hun har fået rigtig meget opbakning, men selvfølgelig også beskeder fra det som hun kalder haters. Dem blokerer hun dog. Hun synes det er mobning og det skal stoppe. Derfor vil hun udstille folks navne på hendes blog, så de stopper med at skrive grimme beskeder.

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig