Kan blive dyrt for dig: Disse normale ting burde du ALDRIG skylle ud i toilettet

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan koste dig dyrt, hvis du ikke er opmærksom over, hvad du smider i kummen

Lige nu læser andre også

Sean Richardson arbejder som blikkenslager, han fortæller hvilke ting du aldrig skal skylle ud i toilettet.

Først og fremmest nævner eksperten vådservietter . Det forræderiske: Vådt toiletpapir forbindes med tørt toiletpapir, hvorfor det af vane ender på toilettet.

Men det hører ikke hjemme der, advarer Richardson. "Selvom mange vådservietter er mærket som skyllebare, nedbrydes de ikke som toiletpapir," siger eksperten.

Det betyder, at vådservietter hurtigt kan tilstoppe rør og føre til et "overløbssystem".

Selvom skilte på offentlige toiletter ofte indikerer dette, er der stadig mennesker, der smider hygiejneartikler som tamponer eller bind ned i toilettet.

"Mange af disse produkter er designet til at udvide sig, når de kommer i kontakt med fugt," forklarer Richardson. I massen kan de så blive fanget i rørene, hvilket igen fører til blokeringer.

Briten nævner også tandtråd . Disse artikler fremstår især harmløse på grund af deres tynde natur. Fordi kommerciel tandtråd er lavet af nylon, kan den ikke nedbrydes i vand.

"Selvom du kun skyller det én gang, er der risiko for, at toilettet tilstopper, fordi tandtråden kan blive viklet rundt om andre ting i rørene," sagde blikkenslageren.

Ligesom tandtråd virker hår ved første øjekast ret ufarligt på toilettet. Men disse er "værre" end tandtråd, advarer Richardson.

Fordi hår eller hårbolde nemt bliver fanget i toiletrørene eller blokerer dem direkte. I værste fald kan vandet ikke længere strømme gennem blokeringen og toilettet løber over.

Det er svært at tro, men lommetørklæder må under ingen omstændigheder skylles ud i toilettet. De er ikke, som du måske tror, ​​lavet som toiletpapir.

På grund af deres tykkelse kan de ikke reduceres i størrelse, så lommetørklæder er mindre tilbøjelige til at nedbrydes i vand. "De absorberer også mere vand og udvider sig, hvilket gør det svært for dem at komme igennem rørene," siger Richardson.

Sidst men ikke mindst advarer blikkenslageren også mod plaster. Ligesom tandtråd kan plaster ikke opløses i vand. Også de kan blive viklet sammen med andet affald og dermed tilstoppe rør.

Anbefalet til dig