Kan det virkelig passe? DMI melder om næsten 30 grader

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er vaskeægte sommervarme på vej.

Lige nu læser andre også

I dag er det fredag, og det betyder, at weekenden står for døren.

Vejret er ikke umiddelbart noget, der ser ud til at ødelægge den gode stemning, og i dag vil det være tørt med sol flere steder. Dog vil den vestlige og sydlige del af landet blive skyet,

Ud på eftermiddagen eller i aften letter dog skyerne, og der kommer nogen eller en del sol til de fleste. Temperaturen stiger til mellem 18 og 23 grader, skriver DMI.

Men inden længe bliver det meget varmere.

Weekendens vejr

Lørdagen begynder med tørt vejr. og især i de østlige egne kommer nogen sol.

I løbet af dagen bliver det mere skyet vestfra, og efterhånden kan der komme lidt regn eller byger i Jylland. Vinden bliver mest svag eller let fra skiftende retninger og temperaturen når de fleste steder op mellem 21 og 24 grader, varmest mod syd og øst.

Søndag antyder de fleste prognoser, at en front med regn og byger vil passere landet langsomt vestfra nat til søndag og søndag, men allerede fra eftermiddagen kan det gradvist klare op vestfra med nogen sol.

Timing af frontpassage og nedbørsmængder er dog noget usikre, men den seneste prognose peger på at de fleste steder får mellem 2 og 10 mm regn, lokalt måske noget mere.   

30 grader på vej

I næste uge kan en ny højtryksryg give os en overgang sol og varme, og det ser da også ud til, at sommervarmen endelig får fat i Danmark.

Det hele kulminerer tirsdag og onsdag, hvor DMI melder om nogen eller en del sol med temperaturer, der nærmer sig 30 grader.

Tirsdag meldes der om op til 27 grader, mens der onsdag kan blive op til 28 grader.

Dermed står det klart, at danskerne kigger ind i et par varme dage, som skal nydes til fulde. Resten af sommeren ser nemlig ud til at blive ustadig.

Det kan du læse mere om i artiklen herunder.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig