Kan du se hvad der er anderledes?

12/11/20 12:00

Sarah Steenfeldt

Foto: Privat
De ligner sig selv - men alligevel er noget anderledes.

Anders og Torben er kendte ansigter og ved første øjekast, ligner de sig selv. Men synes du, at der alligevel er noget anderledes ved dem,  så har du helt ret. Måske har du allerede spottet det - de har nemlig fået briller. Faktisk bruger Thiele briller & kontaktlinser i Holstebro tv-tvillingerne i deres reklame. Der er også en helt særlig årsag til, at det skulle være netop Torben og Anders, som skulle være ansigterne i reklamen. Det skriver Her & Nu.

Det er nemlig i forbindelse med tilbuddet "Køb to par briller til et pars pris", at Anders og Torben er kommet i spil. Forretningen synes nemlig, at Anders og Torben var oplagte til at være levende reklamesøjler - og det er de nu blevet.

Det er ikke fordi, at tvillingernes syn varhelt horribelt. Men brillerne skal i brug, når der skal læses noget som er skrevet med småt. Anders og Torben kan glædeligt fortælle,at de faktisk ser forbavsende godt - så det er slet ikke nædvendigt at bære briller hele tiden. 

Kæresterne ser stadig godt ud

"Vi har ikke fået et nyt syn på verden og vores kærester ser stadig godt ud," fortæller tvillingerne. 

Tvillingernes kærester bor i Thailand og derfor må de i øjeblikket nøjes med at ses gennem en skærm. Også da tvillingerne den 31. oktober kunne fejre deres 50 års fødselsdag, måtte de undvære deres kærester. Derfor håber Anders og Torben, at verden vil være lidt mere åben for rejser  i 2021. 

Tv-tvillinger har også tidligere afsløret, at de to gerne vil flytte til Thailand. Drømmen er at bygge to huse ved siden af hinanden, med en - angiveligt efter kvindernes ønske - fælles have. Hvis drømmen går i opfyldelse, vil det være første gang i deres liv, at de to tvillinger ikke bor under samme tag.