Kan købes i Føtex, Bilka og mere: Kronprins Frederik får salget af én vare til at skyde i vejret

09/01/2024

Nicolai O. Haugsted

Foto: Shutterstock
Danskerne kan ikke vente til at se kronprinsen på søndag - og især én vare bliver revet af hylderne i den forbindelse.

Mest læste i dag

I forventningens glæde gør danskerne sig klar til at overvære kronprins Frederik overtage tronen fra dronning Margrethe på søndag.

I denne bølge af monarki-entusiasme er det dog ikke blot den royale begivenhed, der har fanget danskernes opmærksomhed - det er også kongekronerne.

Det skriver B.T.

Kongekronerne er blevet et hit blandt danskerne, der ivrigt køber ind i denne kongelige bølge. Trine Hansen, daglig leder af Party In A Box, en virksomhed kendt for levering af festartikler til forskellige lejligheder, deler begejstringen.

"Handlen med kongekroner er gået så godt, at vi har været nødt til at bestille nye hjem. Der har også været godt salg af dronningekroner, men de har ikke været så populære som kongekroner," siger Trine Hansen, der også har deltaget i DR-programmet 'Løvens Hule'.

Legekæden rapporterer en fordobling i salget af kongekroner sammenlignet med samme periode sidste år. Marianne Lyngby Pedersen, direktør i Legekæden, deler denne opmuntrende udvikling:

"Vi havde i samme periode sidste år solgt 50 kongekroner, og nu er vi oppe på 100."

Selv de søde tandes ønsker imødekommes, da medlemmerne af Københavns Bagerlaug planlægger at præsentere et udvalg af royale kager i anledning af tronskiftet. Mens enighed om en specifik tronskiftekage ikke blev opnået, vil københavnerbagerne forkæle kunderne med forskellige lækkerier inspireret af det kongelige øjeblik.

Som kongekronerne pryder danskernes hoveder i forberedelserne til det royale øjeblik, tyder alt på, at fejringen af tronskiftet vil blive både majestætisk og sukkerholdig.

Skulle du stå og overveje at blive en del af fejringen med hovedbeklædningen, så kan du få fingrene i en kongekrone hos blandt andet Føtex og Bilka.

Anbefalet til dig