Kandis-Johnny afslører familieforøgelse: Snigløbet af konen efter en hyggelig stund på sofaen

18/1/21 11:00

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Musikevent-dk
Han havde faktisk sagt nej - men sådan blev det altså ikke.

Der er intet bedre end at tage sig en dejlig lille lur på sofaen - men for Johnny Hansen betød det pludselig, at han blev overrasket med et nyt familiemedlem.

I lang tid har sønnen Nicklas plaget om at få en hund - faktisk er han næsten den eneste i klassen der efterhånden ikke har én, det fortæller Johnnys kone Gitte til HER&NU.

Dog har både Johnny og Gitte flere gange sagt nej til, at der skulle flytte en hund ind i hjemmet. Pimært på grund af, at sådan et lille pelset familiemedlem kræver en del planlægning. Men så en aften, hvor Johnny lå og nød en lur på sofaen, sad Gitte alligevel og kiggede lidt på opdrættere og kort efter havde hun altså alligevel bestilt en hundehvalp.

Så da Johnny vågnede fik han sig noget af en overraskelse. Han spurgte nemlig hvad Gitte havde fordrevet tiden med, og der kunne hun svare: "Jeg har købt en hund."

"Jeg har hele tiden været håndbremsen, når vi har talt om at få hund. Vi havde hund hos mine forældre, en schæferhund, og jeg legede ret meget med den. Men man er også afhængig af den. Og indtil coronaen ramte, havde vi en ret travl hverdag, hvor jeg var meget væk hjemmefra, og vi har rejst meget på ferie," fortæller Johnny. 

Er rykket helt ind i soveværelset

Men nu er den lille vamsede karamelfarvede Maltipoo-hvalp altså flyttet ind i hjemmet i Hurup. Og det er ikke kun til otte-årige Nicklas' store begejstring - også Johnny er meget glad for det nye lille lodne medlem af familien.

Faktisk så glad, at Bailey også er rykket med helt ind i soveværelset hos ham og Gitte. Der sover den i en lille taske, hvor de kan trøste den, hvis den er utryg om natten. Men Johnny beretter glædeligt, at Bailey faktisk sover hele natten.

På sigt er det dog meningen at Bailey skal ud af Johnny og Gittes soveværelse, og i stedet rykke ind hos Nicklas. Han er nemlig meget glad for sin nye ven - og meget opmærksom på om den har det godt. 

"Lige nu sover Bailey hos os, men det er meningen, at den skal ind at sove hos Nicklas. Han går rigtig meget op i den og spørger til, om den er sulten og skal have mad, eller om den skal luftes. Det er dejligt," fortæller Gitte. 

Johnny fortæller også, at Bailey tilmed har gjort det meget nemmere, at få Nicklas ud af sengen om morgenen.