Kandis-Johnny afslører: Måtte kontakte politiet

23/09/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: PR - Musikevent-dk
Nu fortæller Johnny Hansen om en grim episode.

Mest læste i dag

Johnny Hansen er særdeles kendt blandt danskerne, for hans rolle som forsanger i dansebandet Kandis. som i 1993 brød igennem med nummeret "En lille ring af guld".

Siden har Kandis spillet op til dans et utal af gange - og er i den grad populære hos et stort antal danskere.

Tidligere i år kunne Kandis afsløre, at de snart var aktuelle med en ny dokumentarfilm - nemlig filmen ‘Kandis for livet’, som har premiere i dag, den 23. september. 

Filmen handler om både fans, Kandis-Johnnys privatliv og I dokumentaren møder man også andre mennesker med ondt i sjælen, som finder trøst i Kandis.

Afføring og en løkke om halsen

Johnny Hansen har dog også oplevet, at fans gik over grænsen. Der var engang, hvor nogle kvindelige fans gik så meget over grænsen, at han faktisk kontaktede politiet for at få hjælp til at stoppe det.

Det skriver BILLED-BLADET

“Jeg har fået politiet til at lukke ned for et par stalkere. Kvinder, som skiftede abrupt mellem at elske og at hade. Indimellem gode gaver kunne de pludselig sende nogle frygtelige billedcollager. Én sendte et billede af Gitte med en løkke om halsen sammen med en pose afføring. Det var skræmmende. Så kontaktede vi politiet, og hun fik et tilhold på et år,” Fortæller Johnny, der i dag er gift med Gitte Mortensen, som han har sønnen Nicklas sammen med. 

‘Kandis for livet’ kan ses i 50 af landets biografer fra den 23. september.

 

Anbefalet til dig