Kandis-Johnny overrasker: Helt nye udfordringer venter

25/10/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.
Nu kan danskerne snart se Johnny Hansen i en helt ny udfordring.

Mest læste i dag

Til november kan man se Kandis-Johnny på skærmen - og det er i en helt ny situation. Han deltager nemlig i den nye sæson af Fangerne på Fortet, som har premiere den 8. november.

Det oplyser NENT Group i en pressemeddelelse. 

Det er dog efterhånden ikke uvant at se Johnny Hansen på skærmen. Han har nemlig været med i flere tv-programmer på det seneste - herunder blandt andet 'Landmand søger kærlighed - ekstra', 'Syng min sang' og 'Til middag hos'. 

Når Kandis-forsangeren skal udfolde sig på Fort Boyard, så bliver det på hold med Sussi, der til dagligt udgør den ene halvdel af den folkekære duo "Sussi og Leo" samt Sussis plejesøn Lukas. 

Foto: NENT Group

'Fangerne på Fortet' har premiere mandag den 8. november på TV3 og Viaplay. 

Stor succes 

Sidste år vendte 'Fangerne på Fortet' tilbage efter en pause på 11 år. 

Men selvom programmet forud for 2020-sæsonen havde været væk fra skærmen i 11 år, så var seertallene fortsat høje, da danske kendisser igen begyndte at konkurre i skæve konkurrencer på Fort Boyard

Det var noget, der glædede programdirektøren. Det har formentlig også været medvirkende til, at Fangerne på Fortet vender tilbage i år.

”Det er fantastisk at se, at så mange danskere så med på premieren af ’Fangerne på Fortet’. Det viser, at vores danske seere på Viaplay og TV3-kanalerne har stor appetit på vores lokalt producerede indhold, og vi er glade og stolte over den succesfulde start. Vi ser frem til at levere endnu mere god underholdning til hele familien i resten af sæsonen af ’Fangerne på Fortet’", sagde Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group i Danmark, i en pressemeddelelse i den forbindelse

 

Anbefalet til dig