Kanye West rækker igen en hånd ud til Trump: Vil være vicepræsident

24/11/22 05:52

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Rapperen ønsker at blive vicepræsident.

Rapperen bekræftede i denne uge, at han vil stille op til præsidentposten i USA ved næste valg på trods af et tidligere mislykket forsøg og nylig antisemitisme-kontrovers.

Nu hvor Kanyes Twitter-konto er blevet genoprettet, har han holdt fans ajour med sine politiske planer og hævdede at have besøgt Trump i hans Mar-A-Lago-hjem i Florida.

"Første gang på Mar-a-Lago. Regn og trafik. Kan ikke tro, at jeg lod præsident Trump vente. Og jeg havde jeans Yikes," skrev rapperen i et Tweet.

"Hvad tror I, hans svar var, da jeg bad ham om at være min vicekammerat i 2024?," tilføjede ha bagefter.

Kanye inkluderede en meningsmåling med mulighederne 'det er meget Ye' og 'det er meget Nay'. I øjeblikket fører 'that's very Ye' meningsmålingen med næsten 60% af stemmerne. Det skriver Metro.

Det sker efter, at den Grammy-vindende rapper afslørede den yderste højrekommentator Milo Yiannopoulos som sin nye kampagneleder.

"Det er Milo lige her, der arbejder på kampagnen," sagde rapperen i en video, som X17 Online har fået.

Da han blev spurgt, om det var en annoncering om at stille op, grinede Kanye, da Milo bekræftede: 'Det tror jeg, det er. Tak, jeg accepterer.'

Kameramanden spurgte så Kanye: "Så du stiller op?’" hvortil rapperen svarede: ’Ja.’

Kanye, som nu går under navnet Ye, stillede mindeværdigt op som amerikansk præsident i 2020, men det var et katastrofalt forsøg, hvor rapperen ikke kunne sikre nok stemmer og manglede deadlines til at blive inkluderet i den endelige afstemning.

I de seneste uger har Yeezy-designeren været udsat for kraftig kritik for sine seneste kommentarer om Black Lives Matter og det jødiske samfund, hvor hans sociale mediekonti fortsat er blokeret og begrænset på grund af antisemitiske kommentarer.